След Варна, и Пловдив вече си има спирка за разкази.

...
След Варна, и Пловдив вече си има спирка за разкази.
Коментари Харесай

Спирка за разкази вече и в Пловдив

След Варна, и Пловдив към този момент си има спирка за разкази. Така едно място за очакване на рейсове се трансформира в пространство, което подтиква четенето. Идеята е на варненското съдружие " Кашалот " и се осъществя за втора година.

Пловдив

Миналата година планът " Спирка за разкази " се осъществя само във Варна. Второто издание приобщи към самодейността София и Пловдив.

Идеята на варненското съдружие " Кашалот " е спирките на градския превоз да придобият различен смисъл.
Петър Пачолов, съдружие " Кашалот ": Спирките на градския превоз са място, което има потребност от усъвършенстване, то е извънредно безлично, доста постоянно единствено като рекламна повърхност се приема. Искахме да създадем нещо по-стойностно, което да въодушеви хората, до момента в който чакат.
Така дали опция на млади пишещи хора да опишат къси истории. Получили над 1000 произведения, а най-хубавите към този момент са намерили място по градските спирки и оползотворяват времето на чакащите.
Петър Пачолов, съдружие " Кашалот ": Разказите би трябвало да дават отговор до 250 думи, като ограничаването не идва от различен факт, а просто желаеме да е четимо на самата спирка, тъй като в случай че е повече, хората няма да имат време, ще им пристигна рейсът.
В Пловдив разкази ще могат да се четат на 6 спирки в разнообразни квартали на града. Всички те са подчинени на тематиката " В клопката на времето ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР