След участието си във формата, певицата изпадна в още по-голяма

...
След участието си във формата, певицата изпадна в още по-голяма
Коментари Харесай

Преди Малко Излязоха Изследванията На Дебора, Лекарите Се Хванаха За Главите! Незабавно Я Вкарват В

След присъединяване си във формата, певицата изпадна в още по-голяма нервност. Тя не стопира да плюе по продуцентите, като твърди, че са употребявали нестабилното й положение, с цел да я изкарат луда и алкохоличка.

„ Много скоро и Биг Брадър, и всички ще схванат коя съм! Аз не се продавам за пари... както множеството за хонорара! Имам достолепие, макар че ме изкарахте алкохолична. Аз имах паник офанзиви и в брадъра те се ускориха, а те знаеха–написах го в анкетата! Това предаване се подигра с мен, моето достолепие и чест! Аз не заслужавах това! Но нищо, всеки си заплаща за стореното! ”, гласи настървеното изказване на певицата в обществените мрежи. Дебора показа също по този начин, че влиза в болница поради мъчителни паник офанзиви и нервозен срив.

„ Дано Биг Брадър завоюва от това, да вкара някой при психолози и невролози! Благодаря Биг или Миг си, само че ми писна да вършиме хората на простаци. Всеки има слаби страни, а вие се възползвате! ”, фучи още риалити брюнетката. От риалити формата по никакъв метод не дават отговор на обидите на Дебора. Самите те виждат, че психическото положение на момичето по никакъв начин не е положително.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР