След тринадесет години в почти пълно мълчание и под строго

...
След тринадесет години в почти пълно мълчание и под строго
Коментари Харесай

Бритни Спиърс пред съда: Не искам повече да съм робиня!

След тринадесет години в съвсем цялостно безмълвие и под строго настойничество, което управлява живота и парите ѝ, Бритни Спиърс разпалено съобщи пред арбитър, че желае да се постави завършек на " оскърбителното " настойничество над нея, което я кара да се усеща като робиня.

В обществено изказване пред съда за първи път в границите на делото за смяна в попечителството, певицата упрекна и жигосах татко си и другите съпопечители, задето са я принудили да приема противозачатъчни и други медикаменти срещу нейната воля, а също така са ѝ пречили да се омъжи и да има още деца. Певицата разкри, че в тялото си има серпантина срещу нейната воля.

" Това настойничество ми вреди повече, в сравнение с ми оказва помощ ", сподели 39-годишната звезда. " Аз заслужавам да имам собствен живот ".

Тя говореше бързо, показанията и речта ѝ продължиха повече от 20 минути и бяха изслушани от родителите ѝ, фенове и публицисти в стрийминг онлайн. Много от детайлностите, които Спиърс разкри, бяха зорко защитавани в загадка от съда години наред.

Изпълнителката на " Toxic " изиска от съда да приключи попечителството без повече оценки за положението ѝ.

Съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Бренда Пени благодари на певицата за " смелите " ѝ изявления, само че не издаде решение по случая. Очаква се дълъг развой, преди да се вземе каквото и да е мнение по делото за преустановяване на попечителството.

Спиърс сподели, че желае да се омъжи за приятеля си Сам Асгари и да имат деца, само че че не ѝ разрешават даже да излезе с него с колата.

" Искам единствено да владея личните си пари, това да свърши и приятелят ми да може да ме вози в автомобила си ", сподели певицата.

Адвокатката на един от съпопечителите изиска стенограмата от правосъдното съвещание да бъде засекретена, в случай че разкрива персонална здравна информация, само че Спиърс се намеси и настоя показанията ѝ да бъдат обществени.

" Много добре се оправиха с употребата на живота ми, по тази причина желая съвещанието да е намерено и да се чуе това, което аз желая да кажа ", настоя русокоската.

Тя разкри, че е принуждавана да приема литий, от който се чувствала като пияна, откакто били прекъснати подготовките за присъединяване в Лас Вегас през 2019 година, предава Българска телеграфна агенция. Според нея причина за това било несъгласието ѝ с част от хореографията на шоуто.

" Аз не съм тук, с цел да бъда нечия робиня. Мога да откажа някое танцово придвижване ", сподели Бритни. " А фамилията ми освен, че не сподели нищо, татко ми даже ги поддържаше ".

Тя упрекна татко си, че ѝ постанова волята си, както когато тя се провалила на поредност психически проби през 2019 година и той принудително я вкарал в психиатрична болница.

" Плаках на телефона цялостен час, а той се наслаждаваше на всяка минута през това време ", сподели Спиърс пред съда.

Според нея татко ѝ се любува на контрола да наранява щерка си " на 100 000 % ".

Спиърс също се оплака, че няколко медицински сестри наблюдават всяко нейно придвижване и не ѝ разрешават даже да се преоблече уединено.

Вивиан Торийн, адвокатката на бащата Джеймс Спиърс, прочете малко изказване от негово име след показанията на щерка му. " Той съжалява да види щерка си да страда и да изпитва толкоз болежка. Господин Спиърс обича щерка си, тя доста му липсва ", сподели адвокатката негово име.

Той е съпопечител на финансите на щерка си и през по-голямата част от попечителството до момента контролираше вземането на решения за живота ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР