След третата си поредна победа над финалния турнир на ATP

...
След третата си поредна победа над финалния турнир на ATP
Коментари Харесай

Григор Димитров: Харесва ми тук с истински фенове и български знамена

След третата си поредна победа над финалния шампионат на ATP Григор Димитров съобщи, че е извънредно удовлетворен от играта си и харесва атмосферата в Лондон с същински почитатели и български флагове. Гришо отвя испанеца Пабло Кареньо-Буста с 6:1, 6:1 единствено за 59 минути и в събота вечер от 22:00 часа българско време ще играе полуфинал против американеца Джак Сок.

" Чувствам се чудесно сега и играя без напрежение. Усещането е прелестно. Опитвам се да продължа да подкрепям това равнище. Играл съм на доста централни кортове, само че този тук е доста специфичен за всички нас. Как може да не ми харесва атмосферата тук? Пълно е с същинските почитатели и български флагове! ", съобщи Гришо на корта след триумфа си над испанеца.

" Още един път: Благодаря ви за довечера! ", благодари Димитров по традиция на български.

" Джак играе необикновено, реализира отлични резултати в последния месец. Опасен противник е и има отлични качества. Ще се съсредоточа върху моята игра. Ще се опитам да играя по същия метод ", разяснява най-хубавият български тенисист идния полуфинал против американеца Джак Сок.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР