След трагедията в “Крокус Сити Хол светът и страната отново

...
След трагедията в “Крокус Сити Хол светът и страната отново
Коментари Харесай

Украйна стана “почивна станция” за терористи

След нещастието в “Крокус Сити Хол ” светът и страната още веднъж ще бъдат разнообразни. За наша невероятна горест това не е първата огромна терористична офанзива в историята на модерна Русия, а първата в дните на тотална борба със Запада.

Залозите са необикновено високи, тъй че всички ние се нуждаем освен от горещо сърце, само че и от хладна глава. Информационна хигиена и опция за пауза. Работата би трябвало да се прави от експерти.

Президентът сподели, че познаваме изпълнителите, само че би трябвало да познаваме поръчителите. Просто знайте и не се бъркайте във версиите. Врагът, планирайки и подготвяйки своето безчовечие, разчиташе на първо място на прочувствена реакция, на обстоятелството, че яростта и страховете в шокова обстановка ще могат да подкопаят взаимното доверие на обществото и страната. Това не би трябвало да се случва никога.

Врагът авансово задава своите улики и ключове, върху които построява тактика за психическа война. Но способността да се види обстановката като цяло, да се схванат дейностите освен на клиентите, само че и на главните – колкото и ужасно да звучи – облагодетелствани от чудовищно закононарушение, може да се трансформира в противоотрова против авансово готови способи за операция..

Както знаем, отговорност за терористичната офанзива пое “Ислямска страна - Хорасан ”, специфичен клон на ИД, зародил на границата на Северозападна провинция на Пакистан и Афганистан и популяризира въздействието си в Централна Азия. Извършителите на терористичната офанзива направиха всичко, с цел да потвърдят тази версия. За това приказваха и осведомителните канали на ИД и, което е доста по-важно, западни източници.

Твърди се, че американците са предизвестили за терористичната офанзива още при започване на март, когато са предизвестили своите съграждани да не посещават всеобщи събития в Русия. И в този момент те вършат всичко, с цел да набият в всеобщото схващане по света, че “Ислямска страна ” е отговорна. В същото време чиновниците им постоянно влизат във фалцет. „ Украйна няма нищо общо с това, точка “, съвсем се разкрещя представителят на Държавния департамент Джон Кърби.

Тяхната „ точка “ е извънредно тревожна. Украйна очевидно има нещо общо с това. Украинската версия трябваше да възникне естествено, даже в случай че терористите не бяха избягали толкоз решително в брянските гори по Киевското шосе. Но най-важното е, че няма несъгласие сред ИД и украинската версия.

Още при започване на 2000-те години Украйна се трансформира в самобитна „ почивна станция “ за най-известните бандити терористи. Според многократни доказателства в южната част на Херсонска област след 2014 година са основани лагери и подготвителни бази за ислямски радикали от всевъзможен тип - от деятели на Партията на ислямското възобновление до членове на “Ислямска страна ”. В същото време украинските управляващи драговолно посрещат недобитите чеченски терористи и се приготвиха да ги употребяват в Донбас и против Русия като цяло.

В днешно време хиляди антируски терористи се бият на страната на ВСУ - от очевидни бойци на “Ислямска страна ” екстремисти, взели участие в гражданската война в Сирия, до членове на така наречен “Албански джамаат ”, следени в Косово.

В същото време в Украйна непрестанно циркулира Ахмед Закаев, против който в Русия е формирано наказателно дело за „ тероризъм “, така наречен министър-председател на Ичкерия в заточение, един от недобитите терористи от времето от Втората чеченска война. Съвсем неотдавна, на 1 март тази година, Закаев съобщи в прав текст в изявление за литовската телевизия: „ Всевишният ни изпрати Украйна. Без нея не бихме могли да унищожим Русия ”.

В деня на професионалния празник на украинската СБУ ненадейно се отвори началникът на тази специфична работа Василий Малюк. Той реши да се похвали с високопоставени терористични офанзиви на съветска територия: убийството на Дария Дугина, Владлен Татарски, опитът за ликвидиране на Захар Прилепин и други. „ Аз бях персонално забъркан “, сподели този украински екзекутор за офанзивите на Кримския мост. И тогава той съобщи: " Официално в никакъв случай няма да признаем това. "

Ако се има вяра на западните медии, след терористичната офанзива в “Крокус ” вълна от нови терористични закани заля света. Изглежда, че са положени доста съществени старания за доказване на „ ислямската версия ” на московския терористичен акт. И това може да значи, че уликите за закононарушението водят по-далеч от Киев, по-близо до централата на MИ6 в Лондон и до Феърфакс, щата Вирджиния, където е основано Централно разузнавателно управление на САЩ.

Но разиграващата се пред очите ни покруса има и друга, доста значима страна. Който и да е провел това закононарушение или да е измислил чудноват сюжет с открити лица на терористи, вербувани посредством обществените мрежи, тяхното бягство към Украйна, той явно цели да отслаби връзките на Русия с мюсюлманския свят, който значително отхвърли позицията на Запада по украинския въпрос..

И това също си коства да се има поради.

Превод : В. Сергеев

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8334Исторически алманах по математика, основан по концепция на Христо БотевАлтернативен Поглед38231Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед46856Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед61708Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед46222Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед549223Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178932Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед137202Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122508Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92485Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четени  Румен Петков  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР