След това видял, че още диша, взел възглавница и я

...
След това видял, че още диша, взел възглавница и я
Коментари Харесай

България В Шок! Манол Манолов Не Могъл Да Обясни Защо Е Убил Жена Си

След това видял, че още диша, взел възглавница и я задушил.

Пред магистратите Манол съобщи, че желае да бъде арестуван под стража. За същото настоя и прокуратурата. Към момента претекстовете на закононарушението са неразбираеми. Според прокурора, Манол дава доста откъслечни пояснения за случилото се и към този момент няма съответна версия.

Според съда, макар началния стадий на следствието, до сегашния миг по делото са събрани задоволително доказателства за аргументираност на догатката, че Манол М. е осъществил закононарушението, за което е обвинен. Съществува и действителна заплаха обвиненият да се укрие или да извърши закононарушение, в случай че не бъде арестуван.

Манол Манолов е притеглен като обвинен за тежко съзнателно закононарушение, за което законът планува наказване " Лишаване от независимост " за период от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. Съдебната инстанция дефинира най-тежката мярка за неотклонение, поради характера и тежестта на разследваното закононарушение, по едно и също време с това и изказванията, че обвиненият страда от психологично заболяване.

Определението на Окръжен съд - Бургас може да бъде обжалвано или протестирано в тридневен период пред въззивна инстанция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР