След тежък нервен срив и отключено параноидно биполярно разстройство, известната

...
След тежък нервен срив и отключено параноидно биполярно разстройство, известната
Коментари Харесай

Маргарита Михнева вкарана принудително в лудницата преди Коледа

След тежък нервозен срив и отключено параноидно биполярно разстройство, известната журналистка Маргарита Михнева, е прекарала Коледа в психиатрията на Александровска болница. Не е ясно докога ще остане там, откакто е била въдворена по неотложност на 22 декември. По всяка възможност ще остане най-малко няколко седмици. Тъй като телефонът й е лишен, само най-близките й хора имат контакт с нея.

 

След като смущаващата вест бе тиражирана в началото от уеб страницата „ Афера “, по-късно бе доказана и от още няколко източника, измежду които и някогашният брачен партньор на журналистката Петър Михнев, който от години е в неприятни връзки с нея. Той добавя, че се е наложило щерка им да си пристигна, с цел да й оказва помощ, защото претърпява сложен миг. Припомняме, че преди време той даже съди Маргарита, с цел да спре да употребява фамилното му име, само че към днешна дата също оказва помощ за лекуването й.

Близка до именитата журналистка разкрива, че напоследък се държала безусловно несъответстващо, а преди няколко седмици положението й очевидно се влошило. Твъдяла, че я наблюдават и желаят да я унищожават, даже подала тъжба в Прокуратурата. Твърдяла, че я наблюдават и желаят да я унищожават и показала съответни лица, които сякаш я заплашвали. Била като обезумяла, изпадала в рев и постоянно сменяла настроенията, поради което се наложило щерка й да се прибере от Швейцария. Неда също забелязала, че напоследък майка й звучала много необичайно, тъй че се наложило Маргарита Михнева да бъде въдворена в психиатрия.

Към днешна дата журналистката е на тежки успокоителни, които би трябвало да подобрят психическото й положение. Изолирана е и й е неразрешено да поддържа връзка с хора.

 

Първите сигнали за протичащото се с нея пристигнали още към 12 декември, когато журналистката почнала да написа на свои познати, че животът й е в заплаха и била заплашвана с ликвидиране. 

Като главен източник на заканите към нея тя сочела Тони Иванов – Парфюма и живееща във Варна бизнес дама Ивана Денчева – Хюнгербюлер, която съгласно думите й била дългогодишна държанка на Парфюма. По време на европейското му търсене от българската прокуратура, Иванов се укривал точно в жилището на бизнес дамата в Мадрид, Испания.

 

Припомняме, че Парфюма бе търсен от родната прокуратура по следствие на скрит план „ против страната “, което пък стартира в последните седмици от ръководството на Иван Гешев в ролята му на основен прокурор. В него Парфюма и още няколко души бяха упрекнати, че с пари на убития в ЮАР Красимир Каменов – Къро, са подготвяли скрит план за дискредитация на няколко висши прокурори и служители на реда. Впоследствие Парфюма се прибра в България, като откакто прекара 24 часа в ареста, бе освободен под гаранция.

 

Според изказванията на Михнева, през последните няколко седмици Денчева-Хюнгербюлер съзнателно дала персоналния й телефонен номер на Парфюма, който пък й се обаждал неколкократно с директни закани за живота й. Михнева даже разказвала пред свои близки, че Парфюма й се обаждал неколкократно с директни закани. Според разказите на Михнева пред нейни близки, Парфюма отишъл непосредствено на домашния й адрес на ул. „ Оборище “, където й декларирал в прав текст, че ще я унищожи и ще й счупи ръчичките, както и тези на щерка й.

В резултат на цялата тази история психическото положение на журналистката се усложнило внезапно и по този мотив Михнева подала сигнал до градския прокурор Илиана Кирилова, в който в много сгрешен текст изложила страховете си. 

 

На 21 декември, когато подава сигнал до Прокуратурата и е разпитана от прокурор от СГП, Михнева подава сигнал по телефона до редактор на Уикенд и го уведомява, че е заплашвана и сега я разпитва прокурор. Дори изпраща подадения сигнал до публицистичната поща на изданието. В него журналистката осведоми за ОПГ в региона на „ Оборище “, която я заплашва с ликвидиране и цитираме: „ Нено Димов – някогашен министър на околната среда, Настимир Ананиев –  сменил сума политически партии, в този момент в Политическа партия, Васил Цолов – някогашен кмет на регион „ Оборище “, Георги Кузмов – сегашен кмет на регион „ Оборище “ и… отвред наднича Лорер “

 

„ Предполагам, че всичко идва от обстоятелството, че „ Лукойл “ е към този момент продаден на американците и изиграни останаха групата „ Капитал “. За сведение тази информация ми показа персонално моята другарка Анелия Атанасова, някогашна брачна половинка на военачалник Атанас Атанасов. Благодарение на интригите на генерала, тя загуби българското си поданство и през днешния ден работи за Централно разузнавателно управление на САЩ. Атанас Атанасов предизвика някогашната си жена Анелия Атанасова, за това, че той се изрече по малкия екран, че се грижил за децата в Америка. Анелия настояваше да направя изявление с нея за това, че децата не трябва да бъдат замесвани и използвани в политиката. Всички отхвърлиха да разгласяват това изявление “, написа още в безредния си сигнал до прокуратурата Михнева.

 

Според близки на журналистката психическото й положение е влошено вследствие на терапиите против рак. Припомняме, че Михнева се бори с второ онкологично заболяване и е безапелационна, че се усеща на ръба на силите си. по всяка възможност агресивното вливане на медикаментите е предизвикало сривът в душeвността й. Освен това станало ясно и че е с сериозно ниски равнища на витамин В12.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР