След сутрешното участие на Ваня Григорова в БТВ основна тема

...
След сутрешното участие на Ваня Григорова в БТВ основна тема
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Маската на Григорова падна много бързо!

След утринното присъединяване на Ваня Григорова в БТВ съществена тематика е терминологията, която тя употребява по адрес на съперниците си. Тя ги назова няколко пъти „ демократични лай*омети “. Калоян Методиев, някогашен шеф на кабинета на президента, в този момент шеф на института „ Рего “, насочи остра рецензия към речника и дейностите й. Ето какво написа той във фейсбук:

„ Маската на Григорова падна доста бързо. В едно само присъединяване съумя с най-долнопробен и дебелашки език да нападне социолозите, БТВ, Дневник, Бърд, Терзиев, Костадинов, Политическа партия, Възраждане (Няма причина да съм с Нинова на една маса (БНР половин час след това)…. Дори емблематичният Волен Сидеров не е слизал на толкоз ниско равнище. Единственото й почтително послание бе: господин Борисов. Ако на някого не му е било ясно къде е обвързвана прочувствено, може да го изгледа.
За сметка на това неуспялата претендент кметица не можа да отговори на серия от въпроси. Нищо не знае! Откъде са милионите за акцията? Кой й ги е дал? Как се тегли голям заем с ниски приходи? Не знае кои организации и за какво са я подкрепили? Не знае по какъв начин по този начин във „ Факултето “ едната седмица гласоподават за ГЕРБ, а на идната всеобщо за нея? Последното може елементарно да се свърже с уважителното господин Борисов.
Цънцарова беше на висота. Запази самообладание даже при вулгаризмите и нападателните гримаси.
Григорова неотложно би трябвало да напусне Столичния общински съвет, тъй като с този товар към този момент не става нито за ръководеща, нито за съпротива. Г-н Борисов ще я трудоустрои “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР