След срещата с феновете на Ботев - Пловдив, премиерът Бойко

...
След срещата с феновете на Ботев - Пловдив, премиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов с неочаквано признание

След срещата с почитателите на " Ботев " - Пловдив, министър председателят Бойко Борисов още веднъж подкара джипа. Заедно с министъра на финансите Владислав Горанов и регионалния шеф на Пловдив Здравко Димитров, Борисов посети и Пловдивската духовна семинария „ Св. Св. Кирил и Методий “, написа Блиц.

" И на Локомотив, и на Спартак, и на Марица ще оказваме помощ, каквото можем ", приказва той по пътя.

Премиерът показа, че му липсва отпуска и е неприятно, че не си взима отмора. Той си спомни и по какъв начин в предишното е гледал футболни мачове.

" На този стадион си припомням, като съм идвал на мачове, толкоз са цялостни стадионите, че няма смисъл да се пази. Лошото е, че за първокласен футбол приказваме единствено носталгично, само че да забележим.

Във всички случаи в този момент осветлението и терените са по-добре от този момент. Ще помогнем и за стадионите и да забележим тогава какво ще е ", безапелационен е Борисов.

" Ще оказваме помощ на детско-юношеските школи, би трябвало БФС да вкара някакви правила за предел на чужденци, за предел на заплати ", добави министърът на финансите Владислав Горанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР