След срещата на кмета на Пазарджик Тодор Попов с Регионалната

...
След срещата на кмета на Пазарджик Тодор Попов с Регионалната
Коментари Харесай

Тодор Попов: Община Пазарджик ще подпомогне възстановяването...

След срещата на кмета на Пазарджик Тодор Попов с Регионалната фармацевтична гилдия, състояла се преди дни, компания „ РУДРА ”, чиято аптека се намира на ул. „ Болнична ” 14 и до преди ковид-кризата беше денонощна аптека, уведоми Община Пазарджик, че има подготвеност от 5 януари 2023 г да възвърне денонощната си работа. Към момента аптеката работи от 7:00 до 24:00 часа. По този мотив кметът предложения на среща управлението на аптеката, с цел да благодари за готовността им да възстановят тази значима за обществеността активност.

„ Щастлив съм да чуя, че нашите другари от аптеката на „ РУДРА ” ще създадат всичко допустимо тази аптека, която и преди беше денонощна, да проработи още веднъж като такава и от 5 януари да възвърне денонощния си статут на работа, което е значимо за жителите на града, за гостите ни, както и жителите на обитаемоте места ”. Това съобщи кметът на Пазарджик Тодор Попов и уточни, че през днешния ден особено е поканил притежателя на компанията Борислав Цветанов, с цел да му благодари. „ Това е независимо решение на компанията и негово персонално решение с разбирането за това, че тази услуга би трябвало да бъде възобновена. Искам да го поздравя, тъй като това е почтено за почитание и ние знаем, че тази активност няма по какъв начин да е рентабилна, в противен случай, компанията ще търпи вреди от това. Затова желая да го уверя, че Община Пазарджик ще подкрепи възобновяване на тази услуга. Направили сме няколко оферти и ще му дадем опция в границите на десетина дни той да избере метода, по който Общината да му спомага. А подкрепяйки тази услуга, ние желаеме да заявим отношение на почитание към управлението и притежателя на аптеката за тяхната подготвеност незабавно след Нова година да имаме опция да осигурим тази значима за обществото ни денонощна аптечна активност ”, сподели още Тодор Попов.

През идващите дни ще стане ясно по какъв начин тъкмо Община Пазарджик ще подкрепи обезпечаването на 24-часово непрестанно аптечно обслужване в Пазарджик.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР