След София филмът “Извън пътя” на големия български режисьор Николай

...
След София филмът “Извън пътя” на големия български режисьор Николай
Коментари Харесай

“Извън пътя” с официална премиера и във Варна

След София филмът “Извън пътя” на огромния български режисьор Николай Волев ще има публична премиера и във Варна. Прожекцията е на 31 март от 19 ч. в зала 1 на Фестивалния и конгресен център в града. По време на юбилейното 25 издание на фестивала “Любовта е лудост” предишното лято се развихри скандал към любовната лента. Около 300 фенове, пристигнали за прожекцията тогава, не съумяха да видят новата продукция, защото самият режисьор забрани излъчването му, както писа “Труд”. В прочувствено слово и малко спречкване с шефа на фестивала проф. Александър Грозев стана ясно, че Волев е афектиран, защото филмът му не беше включен в конкурсната стратегия, в която нямаше нито едно родно заглавие. Част от варненските фенове гледаха кино лентата по-късно в фестивала на българското кино “Златна роза”.

С кино лентата “Извън пътя” бащата на “Да обичаш на инат”, “Господин за един ден” и “Маргарит и Маргарита” след 16-годишна пауза се завърна на огромния екран.

Лентата споделя историята на сполучлив в предишното драматург, изгубил креативното си ентусиазъм и тръпката от брака, който броди с джипа си измежду хубостта на българските планини. По време на един от преходите застаряващият създател среща прелестна муза на прага на женствеността. Близостта сред 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в мощна обвързаност.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР