След смъртта на Джефри Епстайн започват да изплуват негови връзки

...
След смъртта на Джефри Епстайн започват да изплуват негови връзки
Коментари Харесай

С кои имена от израелския елит е общувал Джефри Епстайн?

След гибелта на Джефри Епстайн стартират да изплуват негови връзки с значими лица в американския и в израелския хайлайф.

Израелските медии изнесоха систематизирана информация, представена от БНР.

„ Епстайн става известен в Израел, откакто бяха разкрити и неговите бизнес връзки с някогашния министър-председател и министър на защитата на Израел Ехуд Барак. Това се случи в интервал, в който същият се опита да се върне на политическата сцена с новосъздадена лява партия. Оказа се, че в действителност Епстайн е вложил сред 1,5 и 2 милиона $ в бизнес партньорство с мениджърската компания на Барак, която се занимава с образна връзка за незабавни отделения. Барак беше доста мощно подложен на критика за връзките си с американския милиардер и след това беше заставен да направи взаимни отстъпки. Барак означи, че в никакъв случай не е знаел за необятната незаконна активност на Епстайн и даже инструктира юристите си да пресечен всякаква връзка сред неговите компании и тези на милиардера. Миналия месец Барак атакува и английския „ Дейли мейл “, който разгласява негови фотоси на входа на дома на Епстайн “. Има някои догатки, които са свързани с това, че в действителност инвестицията във компанията на Барак е обвързвана с изчистване на пари – нещо, което е изцяло обикновено във връзка с политическите кръгове… “.

Алън Дершовиц, който е прочут юрист, публицист и създател на голям брой книги също беше упрекнат, че има близки и контакти с Джефри Епстайн. Юристът сподели, че името му е забъркано, защото е бранител на политиката на Израел и на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Райчинова чака да бъдат оповестени още доста имена, както „ и различен тип закононарушения на хора от висшите кръгове, които са забъркани “. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР