След слизането й от ефира, който предаването „Папараци“ й предостави,

...
След слизането й от ефира, който предаването „Папараци“ й предостави,
Коментари Харесай

Николета: Не само Валери е виновен за раздялата с Биляна

След слизането й от ефира, който предаването „ Папараци “ й даде, Николета твърди, че не малкия екран, а фотообективът е нейната притегателна точка. Лозанова описа, че да бъде водеща на шоу е било предизвикателство за нея, а не огромната й пристрастеност. Впуснала се е в него и смята, че се е справила ослепително в начинанието.

На въпроса дали счита, че с инфлуенсърство ще може да поддържа висок стандарт до края на живота си, тя отсича: „ Всичко е толкоз преходно, че в случай че гледаш на инфлуенсърството като на сериозна специалност, то би трябвало да си извънредно доверчив. Към днешна дата несъмнено огромна част от приходите ми се дължат на мощното ми позициониране в обществените мрежи, само че развиването на марката ми за долни дрехи е приоритет. След броени дни ще ви изненадам с нов план, с който ще съм потребна на мнозина! “.

Колкото до корекциите по себе си, Николета признава пред „ Галерия “, че силиконовият й бюст не е загадка за никого, само че има и филър в устните, което не се смята за пластична интервенция.

Колкото до това дали щерка й Никол се блазни от славата, Ни Ло споделя, че преди е имало подобен интервал, в който е желала да е под светлините на прожекторите, само че в този момент дребната е станала много срамежлива, по-свита, скромна и сърдечна. „ Това ме радва, тъй като има време, когато ще би трябвало да бъде оправна, в този момент дано бъде себе си “, безапелационна е звездната майка. В своето детство Николета доста е обичала да върви при баба си и дядо си на село, само че Никол предпочитала да стои в София.

Запитана дали би подкрепила щерка си, в случай че изиска някой ден да се яви на състезанието „ Мис Плеймейт “, Лозанова е безапелационна, че по принцип би, само че се съмнява, че тогава реномето на състезанието ще е такова, каквото е било преди 20 години. Затова не се наема да обещае какво ще е мнението й по въпроса след време.



Николета споделя, че връзките сред Ники Михайлов и дребната Никол са съвършени. Дори детето наричало вратаря „ най-хубав другар “ и доста неща си споделяло с него.

На въпроса на коя страна застава след раздялата на някогашния й брачен партньор и баща на детето й Валери с Биляна Дол, с която по-рано бяха приятелки, Николета съобщи: „ Трябва да съм извънредно безочлива, с цел да застана на друга от неговата. А и зад всяка разлъка стоят двама отговорни за нея “. Добавя, че не се меси в непознатите ориси, само че в случай че някой от двамата я помоли за подпомагане в посока помиряване, с наслада ще се отзове.

Запитана дали Валери й е изневерявал, откакто Биляна се оплака, че не й е бил изключително правилен, Лозанова посочи, че до този миг не се е жалвала обществено от невярност и в този момент не счита да го прави. Похвали Божинов, че той идеално се грижи, по отношение на събитията, за Никол.

С Ники Михайлов е била през тийнейджърските си години, които също са били един възхитителен стадий от живота им, само че в този момент връзката им е пълноценна, лишена от тогавашните интриги. „ Ние към този момент сме семейство, поради че живеем дружно, споделяме ползите си, поставяме грижи за щерка ми “, отсича Ни Ло и прибавя, че се усещат все едно в никакъв случай не са се разделяли.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР