След скандали в сряда вечерта варненската структура на БСП реши

...
След скандали в сряда вечерта варненската структура на БСП реши
Коментари Харесай

БСП - Варна, припозна лидера на "Възраждане" за кандидат-кмет, "Позитано" 20 - против

След кавги в сряда вечерта варненската конструкция на Българска социалистическа партия реши да договаря с водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов за кандидат-кмет на Варна. Според социалисти предлагането е направено от локалния водач Борислав Гуцанов, откакто всички номинирани са си създали самоотвод.

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, който е бил на конференцията в морския град, е предложил Гуцанов да е кандидат-кмет, само че последният отказал.

Преди няколко месеца управлението на Българска социалистическа партия смъкна доверието си от Борислав Гуцанов като ръководител на структурата, само че локалните социалисти стоят зад него и правоприемник не е избиран. Сега Гуцанов още веднъж е изискал да води листата с претенденти за общински съветници на Българска социалистическа партия във Варна.

От " Позитано " 20 споделят, че в неделя Националният съвет на Българска социалистическа партия няма да утвърди концепцията варненските социалисти да поддържат кандидатурата на Костадин Костадинов за кмет. По неофициална информация може да се стигне до предложение да се търси партиен претендент, който да е и лидер на листата за общинския съвет. Срокът за регистрация на претенденти изтича на 24 септември.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР