След сигнал за силна музика нападнаха пловдивски полицаи с брадва.

...
След сигнал за силна музика нападнаха пловдивски полицаи с брадва.
Коментари Харесай

След сигнал за силна музика нападнаха пловдивски полицаи с брадва

След сигнал за мощна музика нападнаха пловдивски служители на реда с секира. На 14 май към 22:00 часа вечерта е подаден сигнал за нарушение на нощната тишина. На мястото, пред частен дом, служителите на реда видели мъж във очевидно нетрезво положение, изравен до изнесени тонколони на музикална уредба, от които звучи мощна музика.

На отправеното от служителите на реда предизвестие да спре музиката, мъжът отказал. Той не поискал и да даде своите документи за инспекция.

При арестуването му от къщата е излязла жена с секира, която с противоположната страна на брадвата нанесла удари по единия полицейски чиновник. Към нейните дейности се причисляват още трима души, които нанасят удари с юмруци и корав предмет по служителя на реда. Междувременно първите две лица заобикалят в незнайна посока. Пострадалият полицейски чиновник е закаран в Спешна помощ. Установени са травми на гръден панер, ляв лакът, глава и хематом на гърба.

Задържани са двама от причинителите - В. М. на 32 година от Провадия и Ф. А., на 24 година от Дългопол. Двамата са престъпно проявени. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР