След щателна проверка, служители на БАБХ и ОДБХ не откриха

...
След щателна проверка, служители на БАБХ и ОДБХ не откриха
Коментари Харесай

След проверка на БАБХ и ОДБХ ОП “Приют за безстопанствени животни – Благоевград„ без никакви нарушения

След щателна инспекция, чиновници на БАБХ и ОДБХ не откриха никакви нарушавания в Оперативна програма „ Приют за безстопанствени животни “ –Благоевград. По време на инспекцията саразгледани публични документи, включени в Контролен лист за инспекция на приюти за безстопанствени животни за съблюдаване на разпоредбите за опазване на здравето и хуманно отношение към тях. Документите са свързани директно с активността на амболаторията към Оперативна програма „ Приют за безстопанствени животни “ в Благоевград, както и за самия него.

​Констативният акт включва близо 120 точки, по които Общинското дружество е изрядно и няма никакви установени нарушавания.

​Сред тестваните действия са броят на хванатите и настанени животни в приюта, осиновени животни, кастрирани животни и такива, които са върнати по местата, от които са хванати, според член 47, ал.3 от Закона за отбрана на животните.

​Проверката е за интервала от 01.01.2022 до 24.02.2022. В този интервал са обработени (кастрирани и обезпаразитени) 119 броя кучета.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР