След шокиращи завръщания от мъртвите и преследвачи, Eastenders често е

...
След шокиращи завръщания от мъртвите и преследвачи, Eastenders често е
Коментари Харесай

EastEnders СПОЙЛЕР: Трагедията връхлита, когато легендарният герой е блъснат от кола в драматичен първи поглед преди излизането си - но ще умре ли?

След шокиращи завръщания от мъртвите и преследвачи, Eastenders постоянно е препълнен с драма. И в още един фрапантен поврат, една именита бременна героиня може да бъде настроена за трагичен излаз, откакто бъде блъсната от кола

Нещата обаче бързо излизат от надзор, когато четиримата се натъкват на майката на младото момиче, която също е наркоманка, и избухва яростен пердах. тежко бременната Уитни ненадейно е блъсната от кола, което провокира спекулации, че звездата може да има трогателен завършек на времето си в шоуто.

По време на опустошителна сцена, Зак и Соня могат да бъдат видени да гледат в цялостен потрес, до момента в който стават очевидци на прегазването на Уитни и сцената приключва на трагична канара.

Въпреки това, почитателите ще би трябвало да изчакат и да видят дали този драматичен случай ще бъде обвързван с нейното овакантяване. ще напусне сапунката, откакто изобразява Уитни в пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР