След шестседмична пауза, принц Хари и Меган Маркъл се завърнаха

...
След шестседмична пауза, принц Хари и Меган Маркъл се завърнаха
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл и първата им официална поява за 2020 г.

След шестседмична пауза, принц Хари и Меган Маркъл се завърнаха във Англия и към своите публични задължения.

Вчера, 6 януари, кралската двойка се появи в Лондон и първо посети Върховния комисар на Канада в Лондон, с цел да благодари за топлото посрещане в страната, в която прекараха коледните и новогодишни празници.

След това херцогът и херцогинята на Съсекс се насочиха към следващия си ангажимент, обвързван с благотворителната им активност - посещаване на кухня за обществено слаби, взаимно с която Меган издаде своята готварска книга.

Тези два уговорката в един ден са първите им за новата 2020 година По всички проличава, че тя ще мине под знака на благотворителните начинания, с които Хари и Меган са се захванали.

Това, което няма по какъв начин да не ни направи усещане е, че херцогът и херцогинята наподобяват очевидно отпочинали, отърсили се от напрежението и напрежението и подготвени да посрещнат идното през новата година с нови сили.

Няма по какъв начин да пропуснем и първия тоалет на Меган за тази година. Тя заложи на бежово палто, поло, пола и обувки в кафяви нюанси. Поредното тъкмо попадение. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР