След шестмесечни преговори най-накрая можем да срещнем зрителите на bTV

...
След шестмесечни преговори най-накрая можем да срещнем зрителите на bTV
Коментари Харесай

Петя Дикова ни среща с Браян Джонсън: За извора на младостта и как той остарява само 8 месеца в годината?

„ След шестмесечни договаряния най-сетне можем да срещнем феновете на bTV с Браян Джонсън. Всички международни медии все още се надпреварват да имат изявление с него. Той се обръща към най-старата приказка на света – историята за извора на младостта. Самият той споделя, че гениите са в съревнование, които другите даже не виждат сега. "

Това разяснява е ефира на " Тази заран " Петя Дикова, която тази неделя след 9:30 часа в ефора на bTV ще показа изявление с американския бизнесмен Браян Джонсън, който харчи над 2 милиона $ всяка година, с цел да обърне процеса на стареене. 

След като продава компанията си на eBay за 800 милиона $, само че в огледалото вижда застарял мъж със суицидни мисли, Джонсън взема решение да промени съществено живота си. Сега е на 46 години. 

Гледате цялото изявление с Браян Джонсън в предаването ''Тази неделя''

„ От Браян Джонсън, колкото и да е екстравагантен, всеки може да вземе нещо за себе си. Той работи с екип от 30 лекари, които са създали над 30 000 проучвания по тялото му. Той ни учи на дългоденствие след всички коучове и инфлуенсъри, които ни учат по какъв начин да живеем, да се храним, да обичаме, да гледаме децата си. Един потвърдено сполучлив бизнесмен споделя какво е бъдещето “, разяснява Петя Дикова.

„ Не знам дали е вманиачен човек, ние имахме единствено изявление с него, не съм му правила проучвания, само че се колебая, че Си Ен Ен, Би Би Си, Ройтерс и „ Ню Йорк Таймс “ биха интервюирали един вманиачен човек и биха му отделяли толкоз доста внимание “, разяснява още тя.

„ Браян Джонсън в този момент е на 46 години. От 3 години фрапантно трансформира метода си на живот. Има справедливи индикатори, които демонстрират, че всичко, което прави, дава нужните резултати и даже самият той е сюрпризиран “, разяснява Петя Дикова.

Ето и какво поучават учените

Сред странните средства за подмладяване на бизнесмена са плазма от синовете му, 111 хапчета дневно и сред 50 и 60 лечения всекидневно. Резултатите, които реализира обаче, също са впечатляващи.

„ Когато се захванах с това начинание - " Изворът на младостта ", което е на-старата приказка, позната на човечеството, въпросът, който желаех да задам, е: " Ние постоянно се вглеждаме в бъдещето, чудейки се дали има магическо хапче за младост. И ето отговорът - септември, октомври, ноември и декември са ми подарък. Остарявам единствено 8 месеца в годината. Намирам това за удивително достижение. Повечето хора са наясно с тежестта и растежа си, само че наясно ли са каква е скоростта, с която стареят? Колко бързо в действителност се приближават до заболявания? “, разяснява американският бизнесмен пред bTV.

Кои са някои от най-впечатляващите резултати, които постигнахте досега? 

“Капацитетът на сърдечно-съдовата ми система и способността ми да съм доста физически деен, по индикатори ме поставя в групата на най-здравите % и половина 18-годишни ”, споделя още той.

Хапването през нощта – изключително като се прибере след работа, е измежду навиците, от които му е най-трудно да се откаже.

„ Когато късният Браян се прибере от работа след 7 вечерта, много уплашен, изтощен от деня, който е имал, стартират да се прокрадват мисли от вида: " Ей, за какво да не си хапнем малко чипс? Или дребна купичка сладолед? Или малко сладки? А май има и останали браунита? Илллиииии, дали да не си поръчаме китайско? Познато, нали? Ето за какво, съгласно мен вечерният Браян с нездравословните хранителни привички, беше най-труден за усмиряване “, споделя предприемачът.

Никакво слънце. Никакво месо. Приоритизиране на съня. Това е част от режима, който би трябвало да ви обезпечи впечатляващо дълъг живот.

„ Представям си по какъв начин беседвам с хора от 25-и век и те ми споделят: " Това е необикновено! Човешки същества, които са съществували при започване на 21-и век “, споделя още Джонсън.

Как приемате смесените реакции по отношение на Вашата задача?  

" Обожавам разнообразието на реакциите, които получавам. Обичам хейта, който срещам по пътя си, одобрявам раздразнителността, харесват ми обидите, одобрявам язвителността, всичко ми харесва! "

Вярно ли е, че ви приписват да доживеете до 200 години? 

" Мисля, че това е първият път в историята на човешката раса, когато човек като мен може да се изправи и изцяло съществено да твърди, че е неразбираемо какъв брой време и какъв брой добре можем да живеем. Няма причина да слагаме предел до 100 или до 200, 1 000 или 10 000 години. Никой не знае. Ние сме извънредно близо да Super Intelligence.....Единствената цел, която имаме като типове, е да останем живи, с цел да разберем ".

Най-новите проучвания, събрани от биолога доктор Андрю Стийл

„ Той продължава да е бизнесмен. Има стоманен режим. Ляга в 20:30 часа. Нищо по-късно не може да го изкуши и даже гаджетата му, стъпвайки по отношение на него, са осведомени публично, че постоянно целта ще бъде програмата му. Никаква храна, никакви занимания, никакъв секс “, разяснява Петя Дикова.

„ Той споделя, че преди 15 година в корпоративния свят са били в съревнование по неспане. А в този момент на сбирките им всеки се състезава за здравословен живот и грижа за здравето. Ето по какъв начин се трансформира светът и тези, които са визионери ни споделят „ Окей, погледнете натам за малко “, разяснява водещата на bTV.

Гледайте цялото изявление на Петя Дикова с Браян Джонсън в неделя след 9:30 часа в предаването ''Тази събота и неделя''.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР