След серия пластични операции Дарина Павлова се превърна в копие

...
След серия пластични операции Дарина Павлова се превърна в копие
Коментари Харесай

Дарина Павлова - копие на Цеца Величкович

След серия пластични интервенции Дарина Павлова се трансформира в копие на сръбската турбо фолк легенда Цеца Величкович.

Приликата сред двете вдовици милионерки е поразителна, видя кореспондент на „ Уикенд”. Мадам Мулти към този момент може да се похвали с така наречен „ каменно лице”, което получи с помощта на играта на скалпела.

По лицето на изпълнителката на „ Трепни” също личат множеството пластични корекции и ботокс. Физиономията на Цеца няма нищо общо с лика на певицата от началото на кариерата ѝ. Феновете даже настояват, че любимката им разхожда разкривеното от интервенции лице на италианската дизайнерка Донатела Версаче, която е измежду най-тунингованите дами в Европа.

Последователите на вдовицата на Илия Павлов видяха, че е станала неразличима от балканската легенда на фолка. Двете са смугли, с тъмни очи и коса, правени носове, скули, издути устни и доста филъри, с които прикриват бръчките си. За похлупак и двете са вдовици на меко казано противоречиви фигури, а мъжете им, забъркани в мафиотски покупко-продажби, бяха показно убити. Желко Ражнатович – Аркан бе гръмнат на 15 януари 2000 година, а Илия Павлов три години по-късно – на 7 март 2003-а.

Ако е норма всяка фолк певица да има най-малко една пластична промяна по лицето или тялото си, Цеца Величкович е претърпяла най-малко 10. Физиономията на 45-годишната сръбкиня към този момент е изцяло безизразна, а джуките ѝ бият даже патешкото лъчение на Мара Отварачката, смеят се чалга почитателите. Според осведомени, преди време брачният партньор на сръбската певица – Аркан, изрично забранявал да си прави каквито и да било корекции. След гибелта на именитият сръбски водач обаче певачката наваксала със скалпела.

„ Бюстът ѝ беше висящ, в този момент е като на 20-годишна госпожица. Пее неповторимо, има наличие на сцената, само че прекалява с операциите”, разясниха почитатели, потресени от типа на сръбската легенда, която е идол и за множеството наши фолкаджийки.

Дарина Павлова също се пробва да скрие следите от остаряването, само че по този начин единствено добива все по-плашещ тип. Броят на корекциите ѝ мъчно може да бъде обмислен, тъй като са много – нос, устни, скули, чело, брадичка, доста ботокс, филъри и хиалурон. Отделно наля кубици в бюста и сложи най-скъпи фасети за зъбите, с цел да добие холивудска усмивка. Дарина съвсем няма телесна част, която да не е поправена със скалпела, само че дали „ поправките” са сполучливи или, не могат да кажат най-близките ѝ.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР