След серия от различни снимки, споделени в интернет, ето че

...
След серия от различни снимки, споделени в интернет, ето че
Коментари Харесай

Новото BMW 2 Series дебютира с 374 конски сили

След серия от разнообразни фотоси, споделени в интернет, не щеш ли от BMW публично показаха второто потомство на един от най-обичаните модели на марката. BMW 2 Series дебютира по-рано през днешния ден в интернет, а посетителите на Фестивала на скоростта в Гудууд ще имат опция да видят и автомобила онлайн.



Дизайнът на модела към този момент е напълно нов и по нищо не припомня на предходното потомство, като също така компактното купе към този момент е порастнало и на размери. То е дълго малко над 4.5 метра, необятно е близо 1.9 метра, а височината му доближава 1.4 метра. Междуосието е увеличено до 2.74 метра, което би трябвало да се отрази позитивно за мястото на пасажерите в задната част.



Въпреки новата екстериорна визия, то в интериора не можем да открием доста промени спрямо останалите модели от гамата на немския производител. Вътрешността е идентична с тази при съвсем всички модели на „ баварците “, което значи че разполагаем имаме 12.3-инчов екран пред лидера и 10.25-инчов опционален в междинната част на таблото. Интересното е, че тук виждаме остарялата iDrive система на марката, а не осмото ѝ потомство, което дебютира преди няколко месеца. Разбира се разнообразни асистенти за сигурност и подкрепяне на лидера също са налични.



Стигаме и до най-интересното, а точно какво можем да открием под капака на актуализирания модел. В Европа ще може да избираме сред три разнообразни моторизации, в това число и дизелова такава.



Базовото 220i ще разполага с 2.0-литров бензинов мотор със 184 конски сили и оптимален въртящ миг от 300 нютон метра, които ще се предвават само към задните гуми. Ускорението от 0 до 100км/ч ще лишава тъкмо 7.5 секунди, а оптималната скорост е 236км/ч.



Дизеловия вид 220d ще разчита на по този начин наречената мека хибридна технология в композиция с 2.0-литров елемент с мощ от 190 конски сили и оптимален въртящ миг от 400 нютон метра. Тук ускорението до 100км/ч лишава 6.9 секунди, а оптималната скорост е 237км/ч.



Най-мощната версия преди появяването на М2 ще бъде М240i xDrive, която разчита на добре прочут 3.0-литров бензинов мотор с 374 конски сили и оптимален въртящ миг от 500 нютон метра. Te се предават към четирите гуми, а спринтът от 0 до 100км/ч лишава 4.3 секунди. Максималната скорост е лимитирана на 250км/ч.



От BMW загатват, че са подобрили окачването и системите на автомобила и той се държи доста по-добре на писта по отношение на предходния модел, който все още е една от най-обичаните коли на марката за този вид шофиране. Очаква се първите бройки да дойдат към края на тази година, а цената им стартира от 39 700 евро за бензиновия и 42 800 евро за дизеловия модел. За по-мощното М240i xDrive ще трбява да се разделите с най-малко 56 хиляди.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР