След Сатирата, която ще превърне двора на 6-о училище в

...
След Сатирата, която ще превърне двора на 6-о училище в
Коментари Харесай

Народният театър с представления на открито

След Сатирата, която ще трансформира двора на 6-о учебно заведение в София в своя сцена, и Народният спектакъл " Иван Вазов " ще има постановки навън. Театърът се приготвя да зарадва своята аудитория с нови представления. Това стана ясно от пост във фейсбук, с който от театъра питат кои обичани артисти биха желали феновете да видят онлайн.

" От 10 юни на три пространства в Народния спектакъл стартираме лятната си стратегия, която ще включва спектакли навън и вълнуващи срещи с лица от театралната сцена. За програмата ще ви осведомяваме напълно скоро. Пишете ни с кого от вашите обичани артисти и режисьори от Народния спектакъл желаете да се срещнете в горещите юлски вечери на една от двете ни тераси навън! ", оповестиха от театъра.

Спектаклите и концертите са позволени единствено навън. Това принуди хората от културата да обмислят разновидностите за бързото пускане на постановки отвън залите, като идното лято също ще благоприятства тази стъпка да е сполучлива.  По време на изключителното състояние някои театри показаха свои постановки онлайн.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР