След решението на Апелативния съд в Букурещ, говорителят на Тейт

...
След решението на Апелативния съд в Букурещ, говорителят на Тейт
Коментари Харесай

Съд в Румъния отхвърли искането на Андрю Тейт да посети болната си майка в Обединеното кралство

След решението на Апелативния съд в Букурещ, представителят на Тейт сподели, че решението „ ни обезсърчи “. В четвъртък Тейт сподели в обява в X, някогашен Twitter, че майка му е приета в болница и че той ще изиска от съда „ незабавно посещаване в Лондон “.

Решението на съда пристигна съвсем година по-късно Тейт, брат му Тристан и две румънки бяха задържани покрай Букурещ. Румънските прокурори публично повдигнаха обвинявания против четиримата през юни. Те отхвърлиха обвиняванията и датата на процеса не беше доказана. Все отново те не могат да напущат страната.

„ Андрю и Тристан поддържат безупречно досие за съблюдаване на всички ограничавания и в никакъв случай не са нарушавали никакви разпореждания, потвърждавайки своя ангажимент за съблюдаване и доказвайки, че не са риск от бягство “, се споделя в изказването на представителя.

Адвокатът на Тейт, Юджийн Видинеак, сподели преди решението в петък, че братята също желаят да прекарат празниците в позната среда. След това Андрю Тейт написа в Туитър, че „ в Румъния няма невинн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР