След референдума за независимост на Каталуния и размириците по улиците

...
След референдума за независимост на Каталуния и размириците по улиците
Коментари Харесай

А Така! Опитаха Се Да Му Забият Нож В Гърба, Но Христо Стоичков Им Нацепи Брадвата В Главите: От 14 Месеца Не Съм

След референдума за самостоятелност на Каталуния и размириците по улиците на Барселона, Камата се изрече остро по адрес на вицепремиера на Испания Сорая Саенс де Сантамария и фамилията ѝ, като ги назова почитатели на режима на военачалник Франко.

Във второ изказване по мексиканската телевизия " Унивижън " той сервира опрощение на Де Сантамария за това, че е намесил малолетния ѝ наследник в изявлението.

" Христо Стоичков е назначен за почетен консул с решение на Министерския съвет №585 от 29 юли 2011 година Пише по този начин: " Настоящият документ е с годност за период от 5 години. " От 2011-а до 2017-а не са 5 години... Срокът е изминал преди 14 месеца. И в този момент разбирам, че на следващия ден на Министерски съвет щяло да се гласоподава нещо. Какво, къде, по какъв начин? ", възмути се носителят на " Златната топка " за 1994 година

" Аз нямам нищо общо с Кралство Испания заради простата причина, че нямам мандат. Нямам право нито да подписвам, нито да издавам документи. Щели да взимат някакво решение... Нека то взимат. Само че това трябваше да се случи преди 14 месеца, а не в този момент ", добави Стоичков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР