След раздяла всеки човек се чувства самотен, ядосан, тъжен и

...
След раздяла всеки човек се чувства самотен, ядосан, тъжен и
Коментари Харесай

6 неща, които трябва да направите след раздяла

След разлъка всеки човек се усеща уединен, сърдит, печален и много постоянно изпада в меланхолия. Наистина е мъчно да се възстановите от време на време, само че е нужно. Няма по какъв начин цялостен живот да живеете с тази тъга и да не си позволявате да продължите напред.
След разлъка с „ огромната обич “ губим религия в любовта като цяло, мислим си че повече няма да можем да обичаме и да бъдем обичани или по-скоро ни е боязън от болката, която изпитваме след разлъка. В първия миг ни се коства, че в никакъв случай няма да можем да се отървем от мислите за избран човек, само че с времето това лека по лека отминава. Докато отмине ние се затваряме в себе си и губим време в страдалчество и самосъжаление, а времето е скъпо и не би трябвало да го пилеем.
Току виж любовта ни чака някъде. Ето и няколко съвета по какъв начин по-бързо да се отърсите от мислите за предишното и любовта:
1. Поглезете се.
Купете си нещо ново, отидете на шопинг или пък направете дребен ремонт. Съсредоточете се върху себе си и здравето си. Опитайте се да се отървете от всички движимости, които ви припомнят на него, и ги заменете с нови.
2. Заменете, изхвърлете, продайте всички движимости на някогашния си и подаръците от него
Тези дребни, само че доста обилни за вас през този интервал предмети ще ви припомнят непрекъснато за него. Ще ви връщат някъде в предишното, когато сте били дружно и сте били щастливи, а това няма да ви даде мира. Ако не желаете да ги премахнете изцяло от вкъщи си просто ги сложете в някой негоден долап, килера или мазето. Нека просто са надалеч от вас.
3. Погрижете се за себе си
Променете метода си на живот, без значение по какъв метод. Започнете да се храните здравословно, влезте във форма, започнете да тичате рано заран.
4. Поговорете с приятелите си – те са най-хубавият психолог
Разкажете им за случилото се и бъдете откровени пред тях. Те най-добре ще ви схванат и ще се погрижат да се почувствате много по-добре.
5. Заминете, скрийте се
Отидете при родителите си, на къса отмора някъде надалеч от някогашния или пък просто няколко дни останете в дома си, с цел да можете да се успокоите и да влезете в темп. Отдалечаването е много добра концепция, тъй като по този начин се откъсвате от предишното, от „ вашето “ място и свиквате със случилото се по-лесно.
6. Запознайте се с нови хора
Дайте си късмет, за какво пък не. Щом е завършило значи по този начин е трябвало. Никога не се отхвърляйте изцяло от любовта, единствено тъй като с някого не се е получило, просто не е бил вашият човек.
След раздялата страданието е неизбежно, колкото и да не желаеме да е по този начин. В даден миг ще започнете да усещате по какъв начин лека-полека загатна избледнява, заместен от нещо друго. Просто бъдете мощни и преодолейте този стадий. Мислели сте си, че нещата са съвършени? Не се тормозете, те от време на време се разпадат, с цел да може още по-добре да се наредят.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР