След процес, продължил повече от година, 31-годишният Мат Скъл-Хикс бе

...
След процес, продължил повече от година, 31-годишният Мат Скъл-Хикс бе
Коментари Харесай

Този мъж уби 18-месечното си бебе 2 седмици, след като го осинови

След развой, траял повече от година, 31-годишният Мат Скъл-Хикс бе приет за килъра на 18-месечно бебе, което е осиновил. Когато чу присъдата, той избухна в сълзи, тъй като отхвърля да е наранявал дребното си момиченце.

Случаят потресе жителите на графство Корнуол, Англия и поради жестокостта на убийството, и поради обстоятелството, че той е осиновил бебето, тъй като мечтаел да стане татко.

Въпреки че той отхвърля да е нанесъл смъртоносните удари, 12 медицински експерти и шестима лекари настояват друго. В съда бяха показани безапелационни доказателства, че точно Мат е държал оръжието на убийството.

Трагедията се разиграва на 25 май 2016 година. Мат Скълс звъни на Бърза помощ, а пред пристигналия на място екип твърди, че е разкрил дребната си дъщеричка Елзи да лежи на пода в безпомощно положение.

Въпреки опитите си лекарите не съумяват да я спасят и тя издъхва единствено няколко часа, откакто е постъпила в болница.

Но това, което предизвика подозренията им, са раните, с които дребната е призната. Бащата споделил, че най-вероятно е паднала от легълцето си, само че контузиите били прекомерно съществени за нормално рухване.

 Мат Скълс Снимка: The Guardian

Малката Елзи имала мозъчен кръвоизлив, а аутопсията ѝ разкрива още счупени ребра, счупена лява бедрена кост, кръвоизлив на двете ретини и фрактура на черепа. Станало ясно, че бебето е убито по допустимо най-жестокия метод.

Освен здравното мнение против таткото се събират и доказателства, дадени от негови съседи и познати.

Извадени са известия, в които той разказва осиновената си щерка като психо и Сатана в ританки и твърди, че бебето го тормози. Съседите му пък свидетелстват, че са го чували по какъв начин крещи и проклина детето.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР