След Преображение морето се обръща и става по-опасно, гласи поверие.

...
След Преображение морето се обръща и става по-опасно, гласи поверие.
Коментари Харесай

След бърза реакция на спасители: Баща и двете му деца оцеляха край Поморие

След Преображение морето " се обръща " и става по-опасно, гласи вярване. В Поморие татко и двете му деца оцеляха, с помощта на бързата реакция на спасители, които им се притекли на помощ.

Инцидентът се е случил на охранителен плаж. В неделя времето внезапно се утежни и морето стана рисково. На пост са Ангел и Александър.

„ Имаше много талази, имаше и вятър. В една групичка татко с две деца бяха навлезли до шамандурата. Бях на близо и просто съумях да видя незабавно какво става. Морето стартира да ги дърпа на вътре, не можеха да плуват и едно от момиченцата незабавно стартира да гълта вода. Успях да ги извадя и всичко беше обикновено, прегледахме детето “, описа Александър пред bTV.

„ В такива обстановки множеството хора изпадат в потрес, снимат и гледат. Бързо реагираха, докторът беше тук, дадохме му вода “, сподели още той.

Веселин е единствено на 20 години, само че към този момент е избавил два човешки живота – отвън работното си време. „ Веднага би трябвало да реагираш, нямаш време да мислиш. Бях останал да поплувам след работно време. Едно момче пристигна към нас и сподели, че има хора, които не могат да излязат от водата. Веднага потеглих, бяха двама индивида – мъж и жена “, изясни младежът.

„ През август месец температурата пада малко повече, вятърът става по-силен и се образуват разнообразни течения. Морето не би трябвало да се подценява. Който си мисли, че може да плува, той се дави “, обясниха спасителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР