След премиерата на Българи от старо време на 1 и

...
След премиерата на Българи от старо време на 1 и
Коментари Харесай

8 заглавия на Варненската опера през март

След премиерата на " Българи от остаряло време " на 1 и 2 март, във връзка женския празник 8 март, Държавна опера Варна предлага 20% отстъпка от билетите за 8 заглавия: 
 
В дните от 1 до 8 март можете да се възползвате от специфичното празнично предложение на Държавна опера Варна със селекция от прелестни спектакли, оповестяват от институцията. 

Заглавията са:

06.03. - " Ромео и Жулиета " / " Romeo and Juliet "
08.08. - " Тя, Жената! " - камерен концерт
11.03. - " Графиня Марица " / " Countess Maritza "
15.03. - " Дама Пика " / “Pique Dame ”
20.03. - " Риголето " / `Rigoletto "
22.03. - Дора Делийска и маестро Дарио Мачелари показват Шуберт, Григ и Стравински
26.03. - Цикъл камерни концерти " Людмил Ангелов и другари " с посетител Ливиу Холендер
28.03. - " Кармен " / " Carmen "

Празничното понижение от 20 % се предлага единствено на касата на Операта: пл. " Независимост " №1 и не се комбинира с други отстъпки.

Отстъпки ще има и за театралната сцена: 

8 март 2024, 19.00, Основна сцена

Как се държи една същинска жена? Колко заплашителен е женският яд? Всички дами ли са романтички? Неизбежно ли е брачната половинка да изневери? Отговори на всички тези въпроси за женската природа дава „ Инстинктът " на държавна такса " Стоян Бъчваров " навръх женския празник Осми март. Елегантната режисура с впечатляваща сценография в режисурата на Стоян Радев Ге.К. и варненските актьори водят фена през комедията и драмата, с цел да го срещнат с същински трилър на финала. А в центъра на всички събития, несъмнено, е тя – дамата!

„ Инстинктът “ от Анри Кистмекер – първата пиеса в историята на Варненския спектакъл, е настояща и през днешния ден с безконечните проблеми за човешките пристрастености.

Зарадвате някого с подаръчен ваучер за спектакъл на изключителната цена от 15 лева Само на касата на театъра, пл. „ Независимост “ 1. Преди началото на спектакъла във фоайето ще намерите и програмата за „ Инстинктът “ на цена 2 лева

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР