След последната рекордна печалба на стойност 1 247 177 лева

...
След последната рекордна печалба на стойност 1 247 177 лева
Коментари Харесай

Нова рекордна печалба от efbet.com - 1 347 514 лева

 След последната рекордна облага на стойност 1 247 177 лв. на залог от 0,50 лева в уеб страницата на последователите на онлайн заниманията от цяла България станаха свидели на друга още по-висока облага на стойност 1 347 514 лева

Поредната рекордно високата облага се случи на 30 април в навечерието на Вeликден и зарадва клиент на хазартния оператор efbet с грандиозната сума от 1 347 514 лева Играчът е спечелил тъй наречените Card Jackpot, чиято стойност все още още веднъж прогресира с бързи темпове.

Залогът, с който е покорена рекордната облага, е 0.80 лева, а играта, на която е играл късметлията е известната и известна на всички запалени по игрите " 40 Super Hot “.

С тази облага клиентът на efbet несъмнено си завоюва купата " най-новият милионер в България “!

Букмейкърът разгласи огромната облага със следните думи в: " Рекордна облага падна в
казино секцията на efbet.com и направи късметлията най-новият милионер в България. Тръпката е на всички места! "

Имената и други данни на печелившия не се оповестяват, тъй като efbet пази персоналните данни и съблюдава Закона за
хазарта.  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | | Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще! ИЗПРАТИ НОВИНА Май 2021 година пон вто сря

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР