След посещението на депутати от Възраждане в Русия от Продължаваме

...
След посещението на депутати от Възраждане в Русия от Продължаваме
Коментари Харесай

След посещението на Възраждане в Москва: Поискаха отстраняването на двама депутати от парламентарни комисии

След визитата на депутати от „ Възраждане ” в Русия от „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” желаеха изключване на двама народни представители от комисии, в които членуват.

Става въпрос за Ангел Георгиев от Комисията по външна политика и Ивелин Първанов от Комисията по защита. Те са били в Русия по покана на партията на Владимир Путин и са взели присъединяване във конгрес.

„ Народни представители, които бяха в Русия по покана на партията на Путин, споделят, че са ги уведомили за външната политика на страната. Какво толкоз са ги инструктирали, предавали ли са информация, която касае националната сигурност? ”, попита Явор Божанов от ПП-ДБ, представен от.

„ Може би някои хора са привикнали да получават указания и ние не сме като тях. Бяхме в университет, където студенти учат дипломатически предмети. Разбирам, че от ПП-ДБ са привикнали да получават указания, само че ние бяхме там навън. А инструктажите нормално не се вършат навън и хората не се снимат начело ”, съобщи Ивелин Първанов от „ Възраждане ”.

Депутати от партия " Възраждане " са гостували в Москва по покана на партията на Владимир Путин " Единна Русия ", стана ясно преди дни. Те са посетили Дипломатическата академия към Министерството на външните работи на Руската Федерация, оповестиха от Академията.

На депутатите от групата на Костадин Костадинов е била показана работата на Академията, нейната конструкция, научна и просветителна активност и редица други области на работа.

Ръководителят на Центъра на Института за настоящи интернационалните проблеми В. Б. Козюлин е показал пред делегацията хода на осъществяването на плановете „ Лаборатория за разбори “, „ Курс за млади мъдреци “, „ Политика на историческата памет “ и редица други.

На депутатите е била показана и нова Концепция за външна политика на Руската федерация, гласи още формалното известие на Академията.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР