След поредната 23-а вечер на антиправителствени протести в София и

...
След поредната 23-а вечер на антиправителствени протести в София и
Коментари Харесай

Продължават блокадите с палатки на възлови места в столицата

След следващата 23-а вечер на антиправителствени митинги в София и през днешния ден не престават блокадите с палатки на протестиращи на бул. „ Цар Освободител " и кръстовището при "Орлов мост ".

На Орлов мост ситуацията е спокойна, само че през нощта е имало нови, словесни пререкания и напрежение сред протестиращите от палатковия лагер и жители.

Протестиращи прекараха нощта на палатки в центъра на София

По роман на стачкуващите, след два през нощта двама мъже са пристигнали на мястото и са създали опит да възпламенят една от шатрите на протестиращите. До произшествия не се е стигнало. Полицейските чиновници са се намесили незабавно.

Това е вторият конфликт сред протестиращи и жители, за по-малко от денонощие.

Вчера на "Орлов мост " някогашният пиар на районната община в Младост Петър Кърджилов беше арестуван, откакто заля с вода стара дама, изразяваща недоволството си против блокадите. Тя, от своя страна, го удари с бастуна си.

Арестуваният за безчинство Петър Кърджилов отказал проба за алкохол и опиати

Движението в центъра на София остава затруднено, поради продължаващите блокади на двете основни места - кръстовището на Орлов мост и бул. "Цар Освободител " в региона при президентството.

Довечера в 24-ия ден от антиправителствените прояви ще се състои обичайния митинг на площад "Независимост ", а майките от "Системата ни убива " провеждат в късния следобяд протестно автошествие до Банкя, добавя БНР.

Майките на деца с увреждания излизат на автошествие
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР