След Полша и България предложи СССР да не се счита

...
След Полша и България предложи СССР да не се счита
Коментари Харесай

Писател внушава, че в България и Полша не обичат Русия, защото имат хитлеристки нагласи

" След Полша и България предложи Съюз на съветските социалистически републики да не се смята за страна, освободила Европа от нацизма и упрекна Москва, че е донесла на страните от Източна Европа половин век репресии. Защо актуалните поляци, българи и прибалтийци имат такава къса памет ", разсъждава писателят, журналист и член на Централния съвет на Руското военно-историческо общество Армен Гаспарян в материал за съветския ежеседмичник „ Аргументи и обстоятелства “, показан без редакторска интервенция от организация " Фокус ".
Според мен, сходни обвинявания бяха предстоящи. Защото тези страни в огромното си болшинство през 30-те години заемат диаметрално противоположна позиция. Всички те се заиграват с фюрера. Поляците мечтаят дружно с Адолф Хитлер да атакуван " азиатско-болшевишкия пъкъл ". Българите дават своята територия за работата на абверщеле – разузнаването на Третия райх. На територията на прибалтийските страни са ситуирани нацистки военни бази. Така че за какво да се учудваме, когато потомците на изгубилите желаят да създадат тъкмо същото?
А що се касае до техните подскоци и гримаси по отношение на Русия ... Според мен, в случай че Хитлер не беше унищожавал евреите, жителите на Европа от дълго време щяха да са го реабилитирали . А също така щяха да са потвърдили, че той е бил заставен да нападне превантивно азиатско-болшевишкия Мордор. Защото основното зло в международната история през днешния ден е Сталин. И рано или късно тази скица ще бъде осъществена. Вече има предпоставките за това. Мнозина не обърнаха внимание по какъв начин през тази година в навечерието на 22 юни цяла редица западни медии писаха за това, базирайки се на заявки, направени на 22 юни 1941 година от Фон Рибентроп, Хитлер и Гьобелс. Защото Хитлер за тях е собствен, те го схващат.
Връщайки се към заявката на България, желая да напомня, че преди две години те не поканиха Русия на празненствата във връзка 150-тата годишнина от освобождението на страната от османско робство. Независимо, че това бе направено от съветската войска под ръководството на нашия бележит военачалник Скобелев. А през Първата международна война българите-братушки водят война против Русия.
Поляците още преди този момент се договориха, че фактически хитлеровската окупация е била доста драматичен епизод, само че тя е траяла 6 години, а руската – 45! При това те не загатват какъв брой милиони са налели „ руските окупанти “ в икономката на Източна европа, че Съюз на съветските социалистически републики е отделял големи средства за Полша още през 1944 година, когато нейната територия е била одеве освободена от немците. Както не изясняват и това, по какъв начин е бил предизвикан глада в Украйна през 1946 година, който самите украинци към този момент назовават „ третия голодомор “. А тогава са гладували, тъй като самите гладувайки сме изпращали артикули на поляците. Тогава никой не си е мислел, че тази аудитория ще се окаже толкоз неблагодарна. Но поляците няма да си спомнят за тази историческа истина. Защото всичко това към този момент не им е забавно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР