След почти два часа престой в сградата на БНТ председателят

...
След почти два часа престой в сградата на БНТ председателят
Коментари Харесай

Полиция избута протеста пред БНТ, за да изведе Дариткова и Нинова

След съвсем два часа престой в постройката на Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дапиткова и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова бяха изведени с полиция след 23.30 часа, а протестиращите бяха избутани от пространството пред " Сан Стефано ", с цел да се освободи място. Дариткова бе качена на автомобил, само че демонтрантите обърната кофи за отпадък пред колата и тя остана в сектора сред улиците " Шейноов " и " Тулово ". Пората виката " Остоавак " и " Елате при нас ".

За да се оправи с ситуацията пристигнахо в допълнение служители на реда.

За поредна вечер основни кръстовища в центъра на София бяха блокирани от антиправителствените митинги, като в 16-ото издание на гражданското неодобрение ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова се оказа блокирана в постройката на Българската национална телевизия, пред чиито три входа се е събрало голямо голям брой. С мегафони стачкуващите приканват Дариткова, която беше посетител на превадането " Панорама " да излезе пред тях и да разгласи оставката на кабинета.

На " Сан Стефано " има мощно полицейско наличие, хората са блокирали всички изходи на малкия екран. В Българска национална телевизия е и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Ситуацията припомня на тази при митингите против държавното управление на Пламен Орешарски през 2013 година, когато той също се оказа заклещен в Българска национална телевизия от стачкуващи, само че съумя да се измъкне от единия от изходите на постройката.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР