След победата над коравия американец Райдъл Букър Кубрат Пулев разкри

...
След победата над коравия американец Райдъл Букър Кубрат Пулев разкри
Коментари Харесай

Кобрата очаква големи пари от бой за титлата

След успеха над коравия американец Райдъл Букър Кубрат Пулев разкри пред Нова ТВ, че от възможен конфликт за международната купа на IBF против Анди Руис или Антъни Джошуа банковата му сметка би набъбнала доста, само че това не е най-важното за него.

" Доказал съм, че за мен парите не са от голяма важност. Те не са най-важното нещо, не се удрям поради тях. Милиони са, само че не знам какъв брой тъкмо. Става въпрос за съществени пари, само че за мен е по-важно да направя нещо непостигано до момента от българин. Това ще бъде огромна реклама за страната, а и горделивост за самия народ. Малък народ сме и би било огромна горделивост. Не считам, че парите са толкоз мъчно нещо за реализиране, че да си дам живота за едни пари. Давам го за фантазията на татко ми. Сега към този момент тя е и моя фантазия, както и на цяла България”, съобщи Кобрата.

" Беше доста комично, тъй като от самото начало Букър ми говореше по какъв начин Дионтей Уайлдър удрял по-силно от мен. Дори използва неприлична дума и сподели, че не мога да ударя толкоз мощно. Нещата станаха малко напук. Аз го удрях и го питах: „ А по този начин харесва ли ти?” След 6-ия рунд му стана извънредно тежко поради ударите и темпото, което постанових. Много съществени удари понесе. Респект към него. Много добре знам по какъв начин блъскам с тези дребни ръкавици. Той понесе в действителност тежки удари, евала за което. Не падна, въпреки че на няколко пъти се разклати. Определено Букър е боксьор с опит, тренира с най-големите имена в тежката категория. Това го прави доста конкурентен, привикнал е на удари. Има добра отбрана, която аз пробих неведнъж, само че все пак устоя ", призна Кобрата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР