След по-малко от две седмици ще започна лятната си подготовка

...
След по-малко от две седмици ще започна лятната си подготовка
Коментари Харесай

Дубълът на Хебър започва подготовка на 21-ви юни

След по-малко от две седмици ще стартира лятната си подготовка дублиращия отбор на ФК Хебър, който получи по административен път покана за участие в Трета Югозападна футболна лига.

Старши-треньорът на селекцията Спас Гигов е свикал първи общ брой на своите питомци на 21-ви юни, понеделник на спортна база " Георги Бенковски ". Тогава ще стане ясно и по какъв начин ще протече подготвителняи цикъл на хебърци.

Както към този момент съобщихме новото състезание в Трета ЮФЛ ще започва на 7-ми август с мачовете от 1-вия кръг. Това допуска, че " зелените " ще имат повече от 45 дни за лятна подготовка преди първия си формален мач.

Тази селекция на Хебър ще разчита главно на досегашните футболисти на клуба от U19, само че се чака към тях да бъдат аташирани и някои по-опитни играчи с цел да издигнат класата на тима.

На този стадий проблем пред Спас Гигов се обрисува фактът, че шампионата на U19 - Елитна група приключва чак на 26-ти юни, т.е. има да се изиграят още цели 3 мача и действително ангажираните с тази селекция футболисти няма да имат никакво време за отмора сред края на сезона и лятната подготовка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР