След по-лежерните зимни месеци вече е време да облечем спортния

...
След по-лежерните зимни месеци вече е време да облечем спортния
Коментари Харесай

Как да останем защитени от изпотяване, докато спортуваме?

След по-лежерните зимни месеци към този момент е време да облечем спортния екип и да се мотивираме да влезем във форма за тонус и самочувствие. Обзалагаме се, че след подготовка сте изпитвали това прелестно възприятие на цялостна лекост както на тялото, по този начин и на мозъка. Това по никакъв начин не е инцидентно, тъй като спортът е най-хубавият метод тялото да остарява по-бавно. Добре е да помним, че всяко придвижване и физическа интензивност са незаменима доза здраве. Стегнатото тяло и вътрешната естетика са резултат от всекидневни тренировки.

Спортът е превъзходен метод да отделим време за себе си, само че с него идва и „ украсата “ от петна по гърба или под мишниците, които ни карат да изпитваме дискомфорт и повлиява на увереността ни. За да дадем оптималното от това, на което сме способни в тренировките, е значимо да разполагаме с правилен съдружник в битката с изпотяването. С днешна дата разполагаме с още един правилен съдружник, с който да отдадем нужното почитание към тялото си със спорт, без да се постанова да вършим взаимни отстъпки с безупречния си тип.
 Регистрацията на украинците: бърза, смела, неефективна 12 май 2022 | „ Ние сме номер едно в Европа по регистрация на украински бежанци “. За това се похвали министърът на нововъведенията...
Новата серия на Rexona Maximum Protection дава усъвършенствана формула на патентованата такава Rexona Motion Sense Technology, която разпознава процеса на изпотяване при придвижване и ни пази от дискомфорта, който той предизвиква. Формулата на Maximum Protection съдържа тройна отбрана срещу изпотяване при топлота, стрес и придвижване – обстановки, които са водещи причинители на изпотяване. Иновативната технология на мъжката и дамската серия обезпечено ще ни зареди с доста прохлада и сила!

Добрата вест е, че сред 9-и и 28-ми май , във фитнес клубове Next Level ще се организира предизвикването на Rexona #MaxProChallenge . Екип на Rexona ще провокират присъстващите да подложат на тест новата формула на дезодоранта. Съгласилите се да се включат в предизвикването участници, получават като подарък тениска и дезодорант, с който би трябвало да се напръскат преди идната им подготовка. След тренировката, участниците би трябвало да покажат посредством оповестена снимка/видео на стори в Инстаграм, резултат от действието на Rexona Maximum Protection . Доказано най-хубавият метод да забележим образно дали един артикул в действителност работи, е като го подложим на тест върху себе си!

Допълнителна мотивация да се включим в предизвикването е и шансът да си спечелим още награди – 3х месечна карта за безвъзмездни тенировки в Next Level, както и 3х ваучера за спортни артикули за 100лв., които да ни оказват помощ да си създадем рутина в спорта.

Добрата и качествена отбрана разрешава да се насладите на тренировката си със предпазена и красива кожа, а когато това се случва, резултатите не закъсняват. Убедени сме в едно - когато се отнасяме с обич към тялото си, то ще ни отвърне със същото!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР