След петте премиери през юли 2020 в Сатиричния театър на

...
След петте премиери през юли 2020 в Сатиричния театър на
Коментари Харесай

Сатиричният театър открива новия си сезон

След петте министър председатели през юли 2020 в Сатиричния спектакъл на " Ретросексуално " от Георги Михалков, " Извънземни пристрастености " от Калин Сърменов, " Тя и той " от Жан-Пиер Мартинез, " Импровизирай това! " и " Сама жена " от Дарио Фо и Франка Раме, театърът е подготвен с цялостни сили да отвори публично порти и за своя нов сценичен сезон 2020/ 2021 през септември и да сервира приятни изненади на своите фенове, написа порталът за просвета Impressio.dir.bg.

Първите представления ще са на 8 септември 2020 година, а началото е с " Вечеря за тъпаци " от Франсис Вебер на Голяма сцена, от 19.30 ч. (постановка - Иржи Менцел), вземат участие: Христо Гърбов, Иван Бърнев, Веселин Ранков, Калин Сърменов, Йорданка Стефанова, Ана Вълчанова.

На сцена " COMEDY BAR Happy Сатира " от 20:30 ч. пък ще можете да гледате " #мъжътмиевиновен " от Лиза Шопова, (постановка - Лиза Шопова), моноспектакъл на Силвия Лулчева.

От септември 2020 година ще се играе и в трите салона на Сатиричния спектакъл (голяма сцена, камерна зала " Методи Андонов " и сцена " COMEDY BAR Happy Сатира " ), за които от театъра подсигуряват, че модерните им вентилационни климатични системи обезпечават безусловно здравословна среда:

В огромната зала, както и в камерна зала " Методи Андонов " има обезпечени места за хора в неравностойно състояние и достъп за инвалидни колички.

През септември 2020 предстоят две премиерни постановки

На 10 септември 2020 година от 19:30 ч. в огромния салон на Сатиричния спектакъл ще се състои първата премиера за сезона " Марихуаната на мама е най-хубава " от Дарио Фо. Режисьор е Андрей Аврамов, а актьорите, ангажирани в постановката са: Ана Вълчанова, Димитър Баненкин, Асен Мутафчиев, Богдан Казанджиев, Васил Грънчаров, Ивайло Калоянчев.

Следващата премиера ще е на 24 септември от 19:30 ч. в камерна зала " Методи Антонов ". Това е комедията на Филип Блазбанд " Шоколад ", сложена от Антон Угринов с присъединяване на актрисите Албена Павлова, Стела Ганчева, Елена Атанасова, Мирослава Върбанова.

На 1 октомври 2020 година Сатиричният спектакъл за четвърти път ще раздаде националните награди " ЗЛАТЕН КУКЕРИКОН ", отсрочени от 7 април поради пандемията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР