След пауза от почти два месеца, Формула E се завърна

...
След пауза от почти два месеца, Формула E се завърна
Коментари Харесай

Формула E: Евънс с двойна победа, Верн води в генералното класиране - видео

След пауза от съвсем два месеца, Формула E се завърна с две надпревари в Рим. Мич Еванс от Нова Зеландия завоюва и двете с Jaguar, до момента в който водачът на DS Жан-Ерик Верн е новият водач в общото класиране след пет надпревари. Той приключи четвърти в първия ден на надпреварата и съумя да се пребори за второто място във второто съревнование.

„ Щастлив съм от точките, които взехме. Сега ще се приберем вкъщи и ще работим още по-усилено, с цел да дойдем в Монако с още по-добра кола и да спечелим там “, сподели Верн.



„ Хубаво е да се върнем на върха на шампионата. Очакваме с неспокойствие Монако – писта, на която сме имали опит, били сме бързи и постоянно сме реализирали положителни резултати “, сподели Марк Престън, ръководещ шеф на Techeetah.



Следващото съревнование от Световния шампионат на Формула Е ще се организира в Монако на 30 април. Легендарна писта, която пасна добре на екипа DS Automobiles и двамата му водачи в предишното, спечелили всеки от тях там - Верн в петия сезон и Антонио Феликс да Коста в седмия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР