След пътя за Асеновград е ред на ОколовръстнотоПремиерът Бойко Борисов

...
След пътя за Асеновград е ред на ОколовръстнотоПремиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Четете в Марица: Българи кътат 16 млрд. навън

След пътя за Асеновград е ред на Околовръстното

Премиерът Бойко Борисов похвали Здравко Димитров за осъществяването на Асеновградско шосе. " Доволен съм от свършената работа ", обърна се той към регионалния шеф, който го посрещна на кръговото за Куклен.

Държавата дава, Общината не ще

Пари за пътища има - действайте. Това заръча за следващ път на локалната власт министър председателят Бойко Борисов преди близо две години, когато с държавно финансиране в размер на 25 млн. лв. стартира разширението на трасето Пловдив - Асеновград.

Китай ни праща двойка панди за зоопарка

Двойка мечета от порода " алена панда " ще бъдат докарани за пловдивския зоопарк от китайски град - събрат Шенджен

Тръгва ремонтът на Кукленско шосе

Кукленско шосе ще бъде главно ремонтирано, даде обещание през вчерашния ден кметът Иван Тотев, запитан от публицисти, за какво още през предишния октомври е подписан контракт за социална поръчка на стойност над 5 млн. лв., само че отново си караме колите сред дупките.

Пловдив с Оскар за нововъведения

Призове за високи достижения в нововъведенията, високите технологии и аутсорсинга бяха раздадени през вчерашния ден по време на конгрес в Пловдив. Наградите са от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ).

Старо дърво рухна върху Волво

Старо улично дърво рухна през вчерашния ден в центъра на Пловдив. Тежкият дънер се стовари върху паркиран под него лек автомобил " Волво " и го смачка.

266 навън от матурата поради двойка за годината

266 зрелостници не са позволени да се явят на матурата по български език и литература през днешния ден, защото имат двойка за годината.

Две дами оцеляха по знамение след гърмеж на бойлер

Мощен гърмеж раздруса жилищен блок, който се намира на бул. „ Източен “ в Пловдив. Инцидентът стана към 4,30 часа в нощта против понеделник, а повода е експлодирал бойлер в апартамент на петия етаж.

Балът на спортиста събра над 2600 лева за клубовете

2665 лева събра благотворителният бал на спортистите в Чепеларе. Даренията ще бъдат разпределени за подкрепяне на спортните клубове в родопския град.

Запалянко на градус заплаши ченгета с уволняване

Пиян младеж ще би трябвало да прекара едно денонощие в ареста, защото псувал униформени от Шесто районно управление (на МВР) и ги заплашил с уволняване. Случката станала на 15 май, минути откакто ПФК „ Локомотив “ завоюва купата на България по футбол.

Производителите на гъши дроб в колапс

Браншът ни е в колапс. Половината от производителите на гъши дроб в България пуснаха кепенци, а останалите са пред банкрут. Причина за това е птичият грип, който върлува в страната втора година

С 50 % понижават площите със зеленчуци

Разсаждането на пипер изостава сериозно. Към 5 май статистиката регистрира под хиляда декара (946 дка), насадени с този зарзават.

Щрахе избухна в лицето на крайната десница в Европейски Съюз

Враговете на крайната десница в Европа надали биха могли да мечтаят за по-добър подарък, написа английският вестник „ Financial Times ”.

Българи кътат 16 милиарда на открито

До момента в задгранични и офшорни сметки българските пари надминават 16 милиарда лв., съгласно разбори на западни специалисти. Това сподели пред БиТиВи проф. Николай Радулов, някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР