След първото успешно издание на фестивала SPICE Music 2019 в

...
След първото успешно издание на фестивала SPICE Music 2019 в
Коментари Харесай

Бургаският SPICE Music Festival обяви 11 имена от програмата си за 2020

След първото сполучливо издание на фестивала SPICE Music 2019 в Бургас, който в границите на два дни събра на една сцена голям брой известни от 90-те години поп реализатори, уредниците му към този момент се приготвят за 2020 година и оповестиха първите 11 имена от програмата следващата година, която ще е с един ден повече и ще се организира от 7 до 9 август.

Това са C+C Music Factory и Sonique, които трябваше да дойдат за пилотното издание на фестивала, само че не съумяха и в този момент дават обещание да не пропущат, добавя уредникът Николай Тодоров.

 Бургаският SPICE Music Festival разгласи 11 имена от програмата си за 2020
© Организаторите на фестивала SPICE Music

Публиката ще може да слуша още мамбо звездата Lou Bega, Corona с присъединяване на бразилската дива Олга де Суза, немските хип хопъри C-Block, испанките Las Ketchup. За първи път в България присъединяване ще имат още Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, прочут с шлагера I like to move it, Rozalla, която мнозина познават с песента Everybody’s Free, италианската денс групировката Black Box, LayZee или Mr.President, който ще ни върне в 1996 година с Coco Jamboo и английското дуо Maxx, което се завърна още веднъж на музикалната сцена през 2019 година.

Организаторите дават обещание фестивалната зона, която предходната година бе ситуирана в зона към Морска гара, да е още по-голяма.

Билети за SPICE Music Festival 2020 ще се оферират на касите на EpayGo и в мрежата на EasyPay в цялата страна, а цената на билета за трите фестивални дни е 88 лева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР