След първото кафе, светът изглежда доста по-приветливо място…, а след

...
След първото кафе, светът изглежда доста по-приветливо място…, а след
Коментари Харесай

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 23-ти февруари

След първото кафе, светът наподобява много по-приветливо място…, а след закуската, човек даже е кадърен да се облече и да отиде на работа… Добро утро, сряда 23-ти февруари чака нашето интензивно наличие!  Приятна компания и значимото от деня, предлагаме в утринния ефир на БНР Бургас -Ето акцентите ни до 10.00 ч.

В тематиката ни през днешния ден – има ли риск за огромния план за ВиК – цикъл на област Бургас за близо половин милиард лв.? Защо финансирането му, от европейките фондове, както и осъществяването му в период е под въпрос?

Кампания за проучване на костната плъст стартира профилираният кабинет за остеопороза, който се намира на 1етаж в някогашната Трета поликлиника в Бургас. Как можете да си извършите проучването?

Във времето за просвета ви описваме за любовната история сред канадския артист и стихотворец Ленард Коен и неговата муза Мариане Илен. Тя намира място в книгата „ Сбогом Мариане “ и е допълнена с непубликувани  стихотворения, писма и фотоси, както и изявленията на авторката Кари Хестмар с Ленард Коен.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР