След оставката на Димитър Главчев като председател на 44-ото Народно

...
След оставката на Димитър Главчев като председател на 44-ото Народно
Коментари Харесай

БСП реши да бъде безкомпромисна опозиция, която спазва добрия тон

След оставката на Димитър Главчев като ръководител на 44-ото Народно заседание, която бе изискване парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " да взе участие в пленарните съвещания, социалистите са се обединили към мнението, че Българска социалистическа партия ще бъде безкомпромисна съпротива, която подлага на критика ръководещите за неприятни политики, само че няма да влиза в режим на персонални нападки с тях, описаха депутати пред " Дневник ".

В Българска социалистическа партия имаше отзиви, че партията е изгубила парламентарните избори на 26 март т.г. поради мощно изострения звук и прекомерните нападки. Сега имало терзания дали хората няма да се отвратят от присъединяване на Българска социалистическа партия в престрелки на личностно равнище - да вземем за пример Спас Гърневски (ГЕРБ) и Антон Кутев (БСП) да се атакуват в пленарната зала. Преди месец вътрешнопартийната съпротива в Българска социалистическа партия подлагаше на критика Корнелия Нинова, че е " креслива, а не действителна съпротива ".

Българска социалистическа партия обаче няма да отстъпи от опозиционните дейности, настояват депутати. Утре се чака социалистите да внесат предложение за сформиране на анкетна комисия, която да проверява санирането. Днес социалистите желаеха основният прокурор Сотир Цацаров да разпита премиера Бойко Борисов за за изявлението му " в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани в наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то на пандизчии ".

Българска социалистическа партия ще се потвърждава като съпротива и при гласуването на възможните промени в конституцията за приватизацията, които били неприемливи и поради това няма да поддържа. За да няма нападки от ГЕРБ обаче, пленумът на Българска социалистическа партия реши Корнелия Нинова да стане техен съвносител.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР