След обявеното отпадане на извънредната епидемична обстановка в страната Сдружението

...
След обявеното отпадане на извънредната епидемична обстановка в страната Сдружението
Коментари Харесай

БАЗ и СЗБ: Отпадането на епидемичната обстановка удря бизнеса и работещите на първа линия

След оповестеното отпадане на изключителната епидемиологична конюнктура в страната Сдружението на заведенията в България разгласява своя позиция в рецензия към ръководещите.

Премахването на епидемиологичната конюнктура би следвало да докара до отпадане на ограниченията, само че с това отпадат и помощите за бизнеса, добавки към пенсии и пр.

Отпадането на епидемиологичната конюнктура значи само прекъсване на така и така изчезналата поддръжка за българския бизнес и на бонусите за всички работещи на първа линия в битката с COVID-19. Това разбрахме от изявление на ръководителя на комисията по опазване на здравето в Народното събрание доцент Антон Тонев. " Ще би трябвало да носим маски на закрито и в градския превоз и след отпадане на епидемиологичната конюнктура ", сподели Тонев и добави: " Ще се наложат промени в закона, с цел да останат маските в публичните места и без епидемиологична конюнктура, както и да може по места да се вкарват част от ограниченията, с които сме привикнали. ", пишат от БАЗ и СЗБ.

“Мислите си, че е хитро, само че е доста прозрачно… Вече сме се отказали да ни помагате, само че сме на фаза, при която настояваме най-малко да не ни пречите. Ако пречите преднамерено, молим – спрете! Ако го вършиме от несръчност, пробвайте да се ограмотите в най-кратки периоди, до момента в който още съществуваме…

Отпадането на епидемиологичната конюнктура би трябвало да значи единствено едно - ДОЛУ МАСКИТЕ! ”, се добавя още в позицията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР