След няколко трудни години има нещо, което да очакваме с

...
След няколко трудни години има нещо, което да очакваме с
Коментари Харесай

Кой ще е най-щастливият ви ден за 2022 според зодията

След няколко сложни години има нещо, което да чакаме с неспокойствие и това е най-щастливият ден в годината. Разбира се, има по един за всяка зодия. Тази година ще обезпечи добре пристигнала смяна в енергийните равнища, което значи, че предстоят повече положителни, в сравнение с тежки дни.

Тъй като доста от сложните преноси, през които сме били през последните две години, се отдалечават един от различен, а точно квадратът на Сатурн - Уран и съвпадението му със Сатурн -Плутон, нещата в действителност ще се усещат по-лесни през 2022. А ето и кой ще е най-щастливият ви ден за годината съгласно зодията.

Овен - 24 май

Рядко имате проблем да започнете нещо ново, само че този ден ви предлага нещо особено. Докато Юпитер за малко минава през вашия зодиакален знак тази година, засилвайки новите благоприятни условия, на 24 май имате и Марс, и Луна на ваша страна. Тази рядка класификация на трите планети във вашия зодиакален знак значи, че ще получите зелена светлина, с цел да продължите напред по в действителност огромен, нов път. Юпитер ви дава шанс, Марс е обвързван със пристрастеността и мотивацията, до момента в който Луната крие тайните на всички ваши усеща.
Телец - 25 октомври

Лунните възли съставляват окончателност на научените уроци и свободата най-сетне да преследваме ориста си. Така че, до момента в който тази сила ще бъде „ включена” за към две години, 25 октомври ви предлага Слънчево затъмнение в Скорпион, което осветява седмия ви дом на взаимоотношенията.
Близнаци - 20 юни

Голяма част от вашето схващане за добър ден е да можете освен да поддържате връзка добре, само че и да бъдете чути от хората към вас. За благополучие силата на 20 юни е такава, че ще съумеете да проведете оня значим диалог, който все отлагате, да започнете нов план или да бъдете в епицентъра на събитията.
Рак - 13 ноември

В този ден ще бъдете изцяло във вашата буря, защото има воден тригон със Слънце, Меркурий и Венера. Мислете за това като за най-хубавия подарък! Слънцето съставлява деяние, до момента в който Меркурий и Венера показват вашите информационни умения и взаимоотношения.
Лъв - 28 юли

Докато празнувате Новолуние в Лъв на 28 юли, напомнете си за силата на новите начала. Това е отличен миг да започнете нещо ново, само че също по този начин да започнете в действителност да разпознавате силата, която възприятията имат в живота ви.
Дева - 2 март

Това е ден, в който ще си припомните силата на любовта. Докато Новолунието в Риби ще задейства вашия седми дом на взаимоотношенията, осветявайки тази област от живота ви, това също ще бъде увещание, че би трябвало да обичате себе си също толкоз надълбоко, колкото и половинката.

Везни - 19 октомври

На 19 октомври Венера се причислява към Слънцето във вашия зодиакален знак, което ви подтиква да грабите с цялостни шепи от живота, който сте основали. Всичко се усеща по-добро и по-радостно. Със Слънцето, което съставлява вашето външно Аз и Венера, свързваща с любовта и удоволствието, това в действителност е ден, който не би трябвало да прекарвате зад бюрото, работейки до късно.
Скорпион - 25 януари

25 януари ще донесе смяна в метода, по който поддържате връзка. Марс, който навръх тази дата ще влезе в Козирог за идващите няколко месеца, ще ви накара да измененията изцяло държанието си пред хората и това ще ви донесе доста позитиви.
Стрелец - 17 август

Тъй като в действителност огромна част от тази година е съсредоточена към кариерата ви, не се чувствате по този начин, като че ли сте разперили крилете си колкото желаете. Това не значи, че всичко ще бъде тъмно, само че значи, че жадувате за независимост и преоткриване, които единствено пътешестване може да донесе. Е, въведете тази дата в календара си, тъй като тогава ще имате благоприятни условия да измененията нещата в своя изгода.
Козирог - 25 септември

Когато се чувствате добре в кариерата си, се чувствате добре и като цяло. Не че вашите персонални или сантиментални връзки не са значими за вас, само че имате потребност от заземяването, което може да пристигна единствено от продуктивни връзки. На 25 септември Новолунието във Везни осветява вашия десети дом на кариера, работа и упоритости. Очаквайте ново предложение, покачване или друга опция, обвързвана с работата.
Водолей - 6 март

Романтичните връзки постоянно са сложни за вас. Колкото и да копнеете за партньорство, вие нямате нищо срещу и да сте сами. На 6 март Венера и Марс се срещат във Водолей, което съставлява мощно ново начало в сантименталния ви живот. Очаквайте всичко – от пояснения в обич до годеж или закупуване на общ дом.
Риби - 26 април

Въпреки че цялата година ще бъде невероятна с помощта на това, че Юпитер заема вашия зодиакален знак през по-голямата част от годината, 26 април предлага специфичен подарък за вас. На 26 април Луната, Юпитер, Нептун и Венера ще образуват връзка във вашия зодиакален знак, което ще донесе невероятни благоприятни условия за житейския ви път и взаимоотношенията.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР