След няколко години в раздели и събирания, Бела Хадид и

...
След няколко години в раздели и събирания, Бела Хадид и
Коментари Харесай

Събраха ли се отново Бела Хадид и The Weeknd

След няколко години в раздели и събирания, Бела Хадид и The Weeknd сякаш дефинитивно се разделиха преди девет месец. 23-годишният модел и 30-годишният артист сложиха завършек на връзката си, откакто в продължение на година се бориха да я запазят.

Като причина близки до двойката показаха разминаващия им се работен график и непрекъснатите пътувания. Разбира се, още тогава стана ясно, че макар раздялата, те останат другари.

Според източници на Us Weekly обаче двамата още веднъж се срещат и поддържат връзка, което разпали слуховете, че остарялата обич посред им е пламнала още веднъж.
 Снимка 437603

Въпреки че Бела и The Weeknd не са дружно от август, още преди няколко месеца в редица таблоидни издания излезе информация, че Бела към момента има усеща към някогашния си.

А и като имаме поради по какъв начин досега е протичала връзката им - с непрекъснати раздели и събирания, в действителност няма да се учудим, в случай че моделът и артистът още веднъж са двойка. Тези месеци на домашна изолираност карат доста хора да се замислят за живота и връзките си, като постоянно си дават сметка какво са изгубили и какво тъкмо желаят.
 Бела Хадид, The Weeknd и раздялата им
Бела Хадид е свободна жена

Каква е причината
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР