След няколко дни клюки и непотвърдена официално информация, днес американската

...
След няколко дни клюки и непотвърдена официално информация, днес американската
Коментари Харесай

Ето я най-бързата серийна кола в света

След няколко дни злословия и непотвърдена публично информация, през днешния ден американската компания SSC North America обави, че с представител на рисковия суперспортен модел Tuatara е бил подложен нов международен връх за оптималната скорост за сериен автомобил.

Новото рекордно достижение, записано със SSC Tuatara, моторът на което е с оптималната мощ от 1750 конски сили, е било реализирано на 10 октомври наоколо до Лас Вегас.

Новият връх е 316.11 благи в час или 508.73 км/ч, като той се явява осреднена стойност от наложителните при сходен вид тествания два пробега в разнообразни направления на една права. Първият от опитите е приключил с свидетелствуване от малко над 301 благи в час, а вторият е бил 331.15 благи в час или 532.93 км/ч.

От SSC North America афишират, че по време на тестванията, на място са участвали публични лица и са били употребявани тарирани измервателни уреди.

Успоредно с регистрирането на новата рекордна оптималната скорост на придвижване, с Tuatara са били регистрирани още три върхови достижения, включително и най-висока скорост на публичен път (532.93 км/ч).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР