След новината за бременността на Сузанита, 24-годишната чалга певица Палома

...
След новината за бременността на Сузанита, 24-годишната чалга певица Палома
Коментари Харесай

Още една фолк звезда е бременна, ето коя СНИМКИ

След новината за бременността на Сузанита, 24-годишната чалга певица Палома също разгласи публично дълго защитаваната загадка.

Младата Пайнерка е бременна от приятеля си, който сподели на почитатели си в Инстаграм за първи път малко след Нова година.

Очакваното бебе е и повода тя да се сгоди с гаджето си, за който се шушука, че е милионер. Мъжът не е известен в светските среди, а Палома не издава името му.

С този текст най-новото попълнение в тима на Митко Пайнера разгласи новината за бременността си:

" Скъпи мои, споделят, че една фотография коства повече от 1000 думи. С този кадър от последната ми фотосесия ви върша част от моето най-вълнуващо пътешестване, което към този момент съвсем е към своят край. Още малко ми остава... Точно през днешния ден на празника на детето желая да ви пожелая да не забравяте, че децата са щастливи, тъй като са чисти души и че постоянно имат в сърцата си място за още обич. Моето огромно и прелестно семейство през днешния ден чества с вяра, религия и обич. Скоро ще ви развеселявам и с вести за моите нови музикални планове. Още наесен приготвям изненади и нямам самообладание да споделям още прелестни страсти с вас. Не съм серпантина да работя за Вас. Честит празник и на дребната Пами, която не се опасяваше да мечтае! ".



Палома изгря в музикалните среди с помощта на Анелия. Младата певицата е близка другарка с щерката на потвърдилата се в сектора изпълнителка. Първата ария на Палома бе точно с Анелия.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР