След незабравимия July Morning в Cacao Beach Club, който за

...
След незабравимия July Morning в Cacao Beach Club, който за
Коментари Харесай

Stefano Noferini и Fabio Florido гостуват на Cacao Beach Club

След незабравимия July Morning в Cacao Beach Club, който за поредна година докара хиляди посетители в клуба, слагаме завършек на месец юли с един уикенд, изпълнен със мощно италианско наличие и доста качествена музика. На 26 юли посрещаме диджея, покорил целия набор на електронната музика - Stefano Noferini (Стéфано Ноферѝни). Представители от българска страна в петъчната вечер ще бъдат магнетичната Boryana и Deso. В Събота (27 юли) ще чуем един от резидентите на именитите празненства ENTER - Fabio Florido (Фа́био Флóридо), както и DJ Steven, и Shosho, които ще забавляват публиката до сутринта.

Stefano Noferini, който ще имаме удоволствието да чуем на 26 юли, е считан за същински маестро, освен измежду сънародниците му в Италия, само че и по целия свят. Успешното съчетаване на гения и пристрастеността му към музиката го трансформират в един от най-уважавани актьори на сцената, а епичните му диджей сетове го водят до фестивали като Ultra и Elrow, както и в топ клубове като Space Ibiza, Ministry of Sound и The Egg. Гиговете му по целия свят не са единственото нещо, с което може да се похвали като актьор. Продуцентските му умения също не остават обратно, а доказателство за това са многочислените части, оглавили класациите, и релийзи за лейбъли като 20/20 Vision и Tronic. Oт друга страна, личният му лейбъл Deeperfect е удостоверение за способността му да селектира единствено най-хубавата музика. След осемгодишно развиване, ъндърграунд лейбълът е един от най-продаваните в платформата на Beatport.

Вторият италианец за уикенда, който ще зарадва почитателите на 27 юли, е Fabio Florido. Любимецът на Richie Hawtin е освен резидент на ENTER, само че и представител на неговия PLAYDifferently MODEL 1. Познат със характерното си техно звучене, той печели уважението и на редица други имена като Dubfire, Chris Liebing, Loco Dice и Paco Osuna. Fabio потегля от класическо музикално обучение, минава през по-сериозното за него „ учебно заведение " в лицето на ъндъграунд празненствата в Тоскана и доближава до образование посредством слушане на именити сетове в лондонски клубове. По личните му думи, всичко това му е помогнало да балансира пристрастеността си към музиката и нощния живот, като непрестанно търси напредничави звуци, принадлежности и технологии. Добрата му подготовка и нюх за звучене се виждат рано от лейбъли като Black Swan и Selected Records. Малко по-късно следват и сингъли за авторитетни лейбъли като Minus, SCI+TEC и RUKUS. Към днешна дата Fabio Florido е един от най-успешните актьори на Италия и участва в програмата на фестивали като Awakenings, Sonus и Tomorrowland.

С една извънредно добра селекция от задгранични хедлайнери, както и с наличието на доста надарени български актьори, Cacao Beach Club дава предпоставки за следващия взривяващ уикенд, който не е за изпускане.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР