След неприятностите на Арнолд Шварценегер с митниците на летището в

...
След неприятностите на Арнолд Шварценегер с митниците на летището в
Коментари Харесай

Шварценегер за продаденото вече бижу: Сега това е най-наблюдаваният часовник в света

След неприятностите на Арнолд Шварценегер с митниците на летището в Мюнхен, неговият първокласен часовник беше продаден на търг за 270 000 евро в четвъртък вечерта.

Това се случи на благотворително събитие за запазване на околната среда, край австрийския курорт за зимни спортове Кицбюел. Актьорът разяснява, че в този момент това е най-наблюдаваният часовник в света. Приходите от търга ще бъдат ориентирани за планове в региона на климата.

Холивудската звезда е отивал на благотворителен търг в Австрия

Над 1,3 милиона доходи

Минималната оферта за часовника, който беше частна благосъстоятелност на Шварценегер, е била 50 000 евро, а събраните средства от събитието са общо 1,31 милиона евро. Това излиза наяве от представителят на Инициативата за климата на Шварценегер Наташа Унгер, оповестяват немските медии.

Сред разпродадените предмети е още и картина от ски легендата Франц Клемер, изтънчено уиски, запис на немската тайфа The BossHoss, изискана кутия за пури, скулптурата „ Голямата целувка “на Никлас Кастело, мечът от „ Конан Варварина “, както и персонална подготовка със самия Шварценегер.

The Schwarzenegger Climate Initiative е хазаин на Австрийската международна среща на високо ниво във Виена всяка година през месец май и поддържа разнообразни световни климатични планове.

Афера с икономката постави завършек на брака му, той я назова огромен неуспех

Многобройните кореспонденти и фотографи на вятъра чакаха извеление от Арнолд Шварценегер, само че той и приятелката му Хедър Милиган бързо се насочиха към арената за езда, показва австрийското издание „ Щандарт “.

„ Комедия, цялостна с неточности “

В сряда американският артист от австрийски генезис беше арестуван от митническите чиновници на летището в Мюнхен при влизане. Те го упрекнаха, че не е записал часовника. След към три часа 76-годишната холивудска звезда съумя да продължи пътуването си и му беше разрешено да вземе часовника със себе си.

Срещу Шварценегер е формирано наказателно данъчно произвеждане, като към този момент е платил санкцията за нарушаването си. „ Той съдействаше от самото начало, „ макар че беше некадърно следствие – огромна комедия, цялостна с неточности, която може да послужи за сюжет на доста занимателен полицейски филм “, разясняват от екипа му, цирирани от „ Шпигел “.

Кога и при каква стойност би трябвало да декларирате това, което носите със себе си?

„ Въобще не беше помолен да попълни данъчен формуляр. Актьорът отговоряше на въпросите на митническите чиновници почтено и добросъвестно “, показват още те.

За часовника, който е оценен на 26 000 евро, артистът е трябвало да заплати наказателно 35 000 евро, спомагателна данъчна такса от 4000 евро и спомагателна санкция от 5000 евро.

Глобата за часовника на Арнолд Шварценегер е по-голяма от цената му

 

Случилото се попадна във фокуса на медиите. А немското издание „ Билд “ разяснява, че има гръмки изречения, които може да изрази единствено Терминаторът. Той разяснява пред „ Билд “ за скъпото си украшение „ Сега това е най-гледаният часовник в света “.

 

„ Игнорирайте скептиците, работете крепко и гледайте напред

Според изданието в последна сметка Арнолд е приел случая умерено и е останал правилен на житейските си философии: „ Игнорирайте скептиците, работете крепко и гледайте напред. А когато имате подозрения, аз ще се върна “.

Часовникът на Шварценегер е произходящ от ултра първокласната швейцарска компания Audemars Piguet и е изработен особено за него. Актьорът носи модели на компанията в няколко от филмите, в които се снима - в това число „ Терминатор 3 ”. От лимитирания модел са направени единствено 20 броя.

Корпусът на часовника е направен от 43 милиметрова черна керамика с антирефлексен сапфирен кристал, наподобява обикновен и грациозен. На гърба му има изображение с емблематична поза на Шварценегер и думите Arnold Classic.

След случая с митниците на летището в Мюнхен десетки колекционери са се допитвали до производителя за модела.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР