След напускането на Шарън Озбърн бихте си помислили, че звездата

...
След напускането на Шарън Озбърн бихте си помислили, че звездата
Коментари Харесай

ITV Celebrity Big Brother враждата избухва, когато Zeze Millz маркира колежката си като `heartless`

След напускането на Шарън Озбърн бихте си помислили, че звездата на Celebrity Big Brother Луис Уолш ще направи всичко допустимо, с цел да сътвори другарства с останалите съквартиранти, с цел да избегне номинация.

Но някогашният арбитър от X Factor е решен да сътвори драма, когато се сблъска със съквартиранта си Zeze Millz по време на последното извършване на покупки в къщата. Big Brother трансформира къщата в царството на Wicked Big Brother и съквартирантите трябваше да следват строги правила и да преодолеят всички условия, пред които са изправени, в опит да потвърдят, че имат сърце, разум и храброст. И за тази задача Zeze и Louis бяха етикетирани като най-злите съквартиранти и прекараха деня, управлявайки от кулата на горния етаж в къщата, гледайки към поданиците си.

Двамата съквартиранти трябваше да изберат кого считат за трима от най-„ безсърдечните “ съквартиранти – и в този миг сред тях избухва спор. Мушкайки мечката, Зезе сподели на Луис: „ Сега би трябвало да решим кои са трите най-безсърдечни суб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР